Любимката на тийнейджърите Селена Гомес записа нов албум. Това се

...
Любимката на тийнейджърите Селена Гомес записа нов албум. Това се
Коментари Харесай

Селена Гомес записа нов албум

Любимката на младежите Селена Гомес записа нов албум. Това се случи четири години откакто на пазара излезе последната й тава – Revival.

Чаровната брюнетка разясни, че й било мъчно да изрази в записите си това, с което се е сблъскала в живота си от този момент, в това число трансплантацията на бъбрек, престоя в клиника за психологични заболявания, разделите с Джъстин Бийбър и Уикенд. Сега обаче е щастлива, че новият й албум е подготвен.

"Трябваше да минат четири години, с цел да се усещам подготвена да запиша нов албум. Песните ми постоянно са се отличавали с поп звучене, само че в този албум е отделено повече място на осъществявания на китара ", издаде певицата.

Наскоро Селена записа I Can`t Get Enough дружно Бени Бланко и Джей Балвин и се разписа с присъединяване в записа на песента Anxiety на Джулия Майкълс, само че не е издала свое лично парче от излязлото през 2018 година Back to You, което бе записано за саундтрака на сериала Тринадесет аргументи за какво.

Гомес към този момент е сключила контракт с промоутърска компания да тръгне на международно турне, с цел да разпространява новия си албум.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР