Любимката на тийнейджърите Дарина Йотова-Дара е сред 13-те артиста, включили

...
Любимката на тийнейджърите Дарина Йотова-Дара е сред 13-те артиста, включили
Коментари Харесай

Дара в битката за Евровизия

Любимката на младежите Дарина Йотова-Дара е измежду 13-те актьора, присъединили се в състезанието на Българска национална телевизия за български представител на „ Евровизия “, научи „ Монитор “ от сигурни източници. Новината идва единствено три седмици откакто отличничката от X Factor оглави анкетата на самостоятелния уебсайт eurovision-bulgaria.com за най-адекватния ни музикален дипломат в Лисабон през май.

Своя избор в подредбата бяха дали 100 000 души, а в челната тройка се изчерпваше с Гери-Никол и Михаела Филева. Какво е звученето на парчето, с което Дара и продуцентите й от „ Вирджиния рекърдс “ ще се борят за благосклонностите на журито, не е известно. Имайки в поради обстоятелството, че същия екип застана зад Кристиан Костов и завоюва историческото второ място за страната ни в Киев, то Дара сигурно ще излезе с шлагер излят по международна матрица.

Международни специалисти, измежду които продуценти на „ Евровизия “ в Швеция, Дания и Норвегия, са дали своят вот без значение един от различен в онлайн платформа, където са оставяли още мнение и спомагателни рекомендации за изпълнителите. „ Преди всичко желаеме да подчертаем, че каквито и оценки да са получили другите планове, те са в подтекста на тяхното вероятно присъединяване в „ Евровизия “. Извън това, в музиката няма верни и неверни отговори и за всеки жанр има фенове. Всички песни, които участваха в селекцията, бяха доста положителни и бихме се радвали да бъдат издадени. “, съобщи продуцентът на българското присъединяване на „ Евровизия “ Йоана Левиева – Сойър.

От „ Сан Стефано “ 29 оповестяват още, че изпълнителите са доста разнородни като опит, креативен път и достижения, а в част от плановете има интернационално присъединяване.

Единственото, което може да се каже сигурно е, че идната българска ария на „ Евровизия “ ще бъде още веднъж напълно на британски. Сред спецовете, оценявали от 1 до 7 композициите и концепциите за тяхното театрално показване, са Гавин Ламбърт – бетинг анализатор на евровизионния пазар; Гордън Бонело – тв продуцент и режисьор на „ Детската Евровизия “ 2014 до 2017; Ян Федерсенс – публицист, музикален критик, ARD Германия; Пол Кларк тв продуцент от Blink TV и SBS Австралия; Никола Калиджоре – началник на италинската делегация на „ Евровизия “, RAI Италия и други Кой ще брани достойнството на страната ни в Португалия ще стане ясно при започване на март.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР