Любимката на стотици пред малкия и големия екран - актрисата

...
Любимката на стотици пред малкия и големия екран - актрисата
Коментари Харесай

Известна актриса и любимка на стотици се показа без грим, плашеща е!

Любимката на стотици пред дребния и огромния екран - актрисата Камерън Диас, попадна в обективите на папараците, макар че последната й поява в огромна продукция бе през 2014 година.

Сега Камерън написа книги, занимава се с бизнес и активизъм. Още през 2013 година актрисата издаде монография.

През 2016 година излезе втората част " Книгата на дълголетието “. В него тя описа на елементарен и понятен език от личен опит за това по какъв начин остарява тялото ни и по какъв начин да се оправим с него.

Блондонката постоянно е била огромен съперник на пластичната хирургия и инжекциите за хубост, защитавайки естествеността. Това обаче не значи, че тя не се грижи за себе си, просто фокусът й е в здравето. 

Камерън е мъчно да бъде уловена по улиците на града, само че неотдавна папараците съумяха да снимат Диас на разходка със брачна половинка си Бенджи Мадън и щерка си Радикс.

Камерън избра овърсайз тениска, сако, дълги ботуши и черна шапка. Трудно е да разпознаете актрисата: изтощен тип, косата й, прибрана в шапка, необятните облекла правят своята работа.

Някои от потребителите означават, че Диас наподобява доста остаряла. Според други пък е обикновено звездата да не е като дефилираща по аления килим.

Във всеки случай най-важното е, че Камерън откри щастието, за което мечтаеше от доста години: тя стана майка, обичана жена и построи мощно семейство. А външният тип е на второстепенно място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР