Любимката на Слави Трифонов — Лора Владова, която от години

...
Любимката на Слави Трифонов — Лора Владова, която от години
Коментари Харесай

Внукът на Айнщайн хлътна по БГ певица

Любимката на Слави Трифонов — Лора Владова, която от години живее в Лос Анджелис, заби внука на Айнщайн. Наследникът на огромния физик — Томас Айнщайн крепко е вдлъбнат по нея и постоянно й праща писма, разбра HotArena.

Малцина знаят, че Томас също е академик като дядо си Албърт, само че в региона на анестезиологията и даже е началник на катедра в UCLA — най-престижния университет в Калифорния.

Очевидно и Лора не е безразлична към него, тъй като е нашарила ръцете си с татуировки с атоми и формули от теорията на относителността, които той й е изпращал.

Малцина знаят каква е ориста на родната изпълнителка. След разпадането на групировката, тя отпътува за Санта Моника, където приключи три специалности — астрофизика, астрономия и пеене. И макар че й върви в спортните науки, в Лос Анджелис си вади хляба с пеене, като взе участие на разнообразни събития в Бевърли Хилс.

Докато е в колежа, Лора съумява да притегли вниманието на Томас Айнщайн. Двамата се срещнали и Томас, който също схваща от физика, почнал да й изпраща разнообразни формули — закачки и други научни смешки.

Лора постоянно успявала да му даде правилен отговор и даже към този момент има някои поощрителни писма от него. Тя постоянно отговаряла на писмата му, до момента в който не схванала, че е учител в университета, когато отказала вниманието му учтиво, написа " България през днешния ден ".

„ Бях поласкана, само че почтително му отказвах всевъзможен достъп за непосредственост, въпреки всичко е възрастен мъж ”, признава Лора. Нейни приятелки настояват, че ученият не съумял да я завоюва, тъй като е два пъти по-голям от нея–на 66 години.

Интересното е, че Лора даже не предполагала с кого си кореспондира. Нейна другарка разкрила тайната, когато й посочила писмата.

„ О, Боже мой! Ти знаеш ли чий внук е той? ”, изкрещяла приятелката й от университета в Канада, просветлявайки българката с кого си разменя научни закачки.

Лора се прочу през 2004 година, когато С лави провежда конкурс за млад артист. Тогава музикантът попълни състава си с Борис Солтарийски и Нели Петкова, само че не му се разделяше с останалите таланти–Лора Владова, Светлозар Христов, Владо Димов, Надя Казакова и Любена Нинова.

Затова направи групата Five Stars. След разпадането, Лора отпътува за Съединени американски щати, само че още пази топли усеща към някогашния си началник. Тя постоянно му звъни по празниците и продължава да поддържа връзка с него.

Останалите от групата също се занимават с музика. Светльо Христов също отпътува за Съединени американски щати, където имаше спорен триумф и се върна в България.

Владо Димов продължава пее песни у нас и да се изявява на частни празненства. Надя Казакова се бе посветила на детето си известно време, само че се върна наскоро на сцената.

Що се отнася до Лора, тя продължава да учи и пее в Съединени американски щати. А закачката с Томас Айнщайн за нея е изцяло безобидна.

Най-вероятно флиртът ще отшуми с времето, само че пък хубавицата към момента е свободна и в случай че американецът продължи да я ухажва толкоз упорито, никой не знае какво може да се случи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР