Любимката на публиката - ангелогласната Десислава сглупи яко. Певицата, която

...
Любимката на публиката - ангелогласната Десислава сглупи яко. Певицата, която
Коментари Харесай

Страшен гаф: Лъсна огромната лъжа с килограмите и "перфектното" тяло на Десислава! (СНИМКИ)

Любимката на публиката - ангелогласната Десислава сглупи крепко. Певицата, която болшинството хора харесват, поради непринудеността и положителното сърце, направи голяма неточност, след която лъсна и гигантската й неистина. Гафът е фрапантен и тя мигновено бе погната в мрежите.

Чудите се каква е грешката на Десито ли - ами, че се е съгласила да се снима в наш сериал, въпреки и с епизодична роля. В една от сериите тя играе богата дама, която си търси тузарско жилище. Дотук добре, единствено че колкото и да те " пипват " камерите на снимачната площадка, не могат да те обработят по този начин, както фотопошът.

И истината мигновено лъсна - " съвършеното " тяло и голямото количество стопени килограми на Десислава, са единствено в нейната фикция и пред очите ни, само че във Facebook. Благодарение на филтрите, стратегиите и фотошопа, човек може да се докара по този начин, че и роднините му да не го познаят, само че действителността си е действителност.

На екрана ясно се видя, че Деси не е и прекрачвала прага на фитнеса, както се твърдеше. Ръцете й са все по този начин едри и замазанки, гири не видели, талията е обемна, а коремчето са пробвали да прикрият с разширения в дрехата, само че не би.

Задните елементи също са очевидно едри, такива, каквито ги помним при нея и преди. Хайде в този момент отворете да видите й фотосите й в Инстаграм, та свят да ви се завие от разликата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР