Любимката на поколения българи – естрадната звезда Лили Иванова продължава

...
Любимката на поколения българи – естрадната звезда Лили Иванова продължава
Коментари Харесай

Лекарите Лили Иванова: Играе на руска рулетка със здравето си

Любимката на генерации българи – естрадната звезда Лили Иванова продължава да смайва със забележителни упоритости и хъс за работа на инат на достолепните си 80 години. В момента Вечната Амбър e под пара поради трите грандиозни концерта, планувани за 8, 9 и 10 декември в зала 1 на НДК, на които ще извърши част от безконечните си шлагери и последните си нови песни, научи HotArena.

И до момента в който по-голямата част от нейните сътрудници не смеят да рискуват с концерт в зала с 12 000 места, Лили била окуражена за следващ път да натрие носа на всички зложелатели и да потвърди, че и на тази възраст може да издържи изтощителния 3-дневен маратон. Билетите за трите й концерта на цени от 50 до 180 лева са съвсем разпродадени, само че към момента могат да се намерят на по-задни места.

Екипът на естрадната легенда и нейните близки от дълго време били привикнали на прочувствените й рецесии. Напоследък обаче били обезпокоени за здравето й поради прословутия й професионализъм, граничещ с маниакалност. Самата тя в никакъв случай не е говорила за здравословните си проблеми. Медиците, които крепят здравето й също пазят лекарска загадка във връзка с нейните болежки.

Макар че няколко пъти бе засичана в разнообразни лечебни заведения, самата Лили твърди, че се радва на отлично здраве за възрастта си. Единственото, от което се оплаквала до неотдавна били мощните прожектори. Доц. доктор Андрей Андреев от очна клиника „ Ден” е медикът, който преди години избавил очите й от ослепяване. Препоръчал й преди всяко качване на сцената да капва в очите си изкуствени сълзи. Докато пее, любимката на няколко генерации българи, постоянно държи покрай себе си буркан с липов мед, бутилка с топла минерална вода с малко лимонен сок в нея. Подкрепя се с тях в паузите сред песните, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР