Любимката на милиони по света Бритни Спиърс се намира в

...
Любимката на милиони по света Бритни Спиърс се намира в
Коментари Харесай

Бритни Спиърс: Какво точно представлява кампанията #FreeBritney

Любимката на милиони по света Бритни Спиърс се намира в много изключително състояние във всяко отношение.

Кариерата на принцесата на поп музиката, е в ръцете на " законни настойници ", които реализират " необикновен контрол " над всички нейни каузи, пишат от Би Би Си ()

Този режим бе въведен след рецесията на Бритни през 2007 година, когато тя си избръсна главата.

Условията на " особения контрол " в никакъв случай не са били обществено оповестявани, само че съгласно почитатели, свободата на Бритни да подхваща избрани дейности, е лимитирана.

В разследване на всичко в обществените мрежи се сътвори придвижването #FreeBritney ( " Освободете Бритни " ), което упорства певицата да си върне правата над финансите и кариерата. 

Виж още:

Какво съставлява " особеният контрол "?

Бритни Спиърс не управлява своите финансови или кариерни стъпки от 2008 година по силата на това съглашение, постановено от съда.

Съдът дава контрол на лица, които не могат да вземат независими решения, като тези с деменция или други психологични болести.

През последните десетина години бащата на Бритни (Джейми Спиърс) и нейният юрист управляваха активите ѝ и персоналният ѝ живот - в това число с кого да се вижда, беседва, както и кои са лекарите, които се грижат за нейното здраве.

Трябва да се означи, че Джейми Спиърс се отдръпна от надзора предишния септември, базирайки се на персонални здравословни аргументи. По-рано същото направи юристът на певицата. След отдръпването на Джейми, което съгласно правосъдни документи е " краткотрайно ", Бритни отсрочи всички свои концерти в Лас Вегас, с цел да се посвети на фамилията си. Съдия назначи различен човек за негов заместител, който да извършва тези функционалности доникъде на август 2020, когато надзора би трябвало да бъде продължен, пишат от BBC.

Виж още:

Днес Бритни Спиърс е 38-годишна жена, която не може да прави следните неща без легалното разрешение на татко си (или надзониците ѝ) или може да бъде затворена в психиатрична клиника: не може да кара кола, да се омъжи, да има деца, да харчи парите си, да знае по какъв начин се харчат парите ѝ, да вижда децата си (има едвам 30% настойничество над тях), да си наеме сама юрист, да управлява кариерата си, да приказва за попечителството в изявленията, да дава изявленията, които не са с авансово подадени въпроси, утвърдени от татко ѝ, да употребява телефона без да бъде следена, да употребява обществените мрежи без да бъде следена,  да контактува с някого преди той да бъде претърсен и утвърден, да върви на пазар, да излиза на разходки, пишат от.

Какво съставлява акцията #FreeBritney?

Някои от почитателите на Спиърс считат, че тя е била принудена да се съгласи на този специфичен режим. 

#FreeBritney датира от 2009 година, съгласно отчет на New York Times, като всичко потегля от почитател уебсайт, който не е склонен със съглашението за " необикновен контрол ".

Започна още веднъж да се шуми към акцията " Освободете Бритни ", когато стана ясно, че предходната година Спиърс е била изпратена в център за психологично здраве, откакто била прочувствено нестабилна, поради заболяването на татко си.

Кампанията #FreeBritney упорства да бъде преустановен " особения контрол " – подадена е петиция през юли, като са събрани над 125 000 хиляди, подписа.

Виж още:

Какво сподели Бритни Спиърс за всичко това?

Самата певица не е коментирала акцията #FreeBritney обществено, само че скоро показа на почитателите си, че е добре.

След като стана известно през 2019 година, че е била настанена в лечебно заведение, Спиърс помоли феновете си да не имат вяра на " всичко, което четат и чуват ". Във видеоклип в Instagram предишният май тя сподели:

" За тези от вас, които не мислят, че обявявам свои лични видеоклипове... грешите. "

Адвокат на Спиърс сподели пред Los Angeles Times, че тя е част от процеса на взимане на решения, когато става въпрос за кариерата ѝ.

По-рано този месец майката на Бритни (Лин Спиърс) също подаде молба до съда да бъде включена като член в " особения контрол ". Според правосъдните документи, Лин желае да ѝ помогне да ръководи финансите си.

Анонимен източник съобщи пред Entertainment Tonight, че Спиърс " има вяра, че майка ѝ желае да ѝ помогне да има повече автономност, що се отнася до парите ѝ ".

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР