Любимият на всички ни период от годината е тук! Особено

...
Любимият на всички ни период от годината е тук! Особено
Коментари Харесай

С деца на планина

Любимият на всички ни интервал от годината е тук! Особено трогателен е летният сезон за децата. Лятната почивка, почивката от учебните отговорности, игрите и заниманията с другари, прави децата неимуверно щастливи. От нас като родители, този интервал от годината също е извънредно обичан и предстоящ с неспокойствие. Именно през дългата лятна отпуска можем да презаредим, да се отпуснем, да помечтаем, да се настроим с неспокойствие за новите житейски завършения, които ни предстоят.
Магията на летните страсти не подминава никого - и дребни и огромни, по тази причина да се насладим на приказните моменти както прилича!
Ако сте решили да прекарате лятната отпуска с децата в красивата ни татковина, то опциите са разнородни.
Поради прелестния ни климат и условия за туризъм в границите на няколко часа може да посетите както море, по този начин и планина. Ако летните жеги, изобилният човекопоток и препичането на плажа не са по усета Ви, съвършен вид за Вас би бил планинска почивка.
В идващите редове ще разгледаме точно тъкмо тази алтернатива.
Чистият въздух, неналичието на градски звук, спокойната атмосфера и красивите панорамни гледки са единствено част от великолепието, което ни подарява планината. А в България планинските ни възвишения са в действителност приказно красиви.
Ако сте избрали да съчетаете ваканцията с децата, само че в същото време желаете да се занимават с нещо потребно и просветително, има превъзходен вид точно за Вас!
Детски летен лагер за деца в планинския град Банско. Лагерът се споделя ЛъкиКидс и тук в границите на 7 или 14 дни децата се образоват интензивно по британски език. В програмата на лагера са планувани с изключение на 4 часови сесии по британски език, преподадени от професионални преподаватели с майчин британски език, и разнородни занимания измежду природата като планински преходи, колоездене, конна езда, федербал, футбол, пейнтбол, йога, курсове по готварство и какво ли още не.
Факт е, че последните години изключително мощно застъпени са летните учебни заведения, в които децата интензивно учат или непознат език, или някакъв спорт или музикален инструмент. Особено, в случай че преподавателите са с роден непознат език, децата по-лесно усвояват произношението, учат се на характерни изрази, усъвършенстват лексиката, също така отстраняват по-лесно езиковата преграда и терзанието да споделят на различен език.
Чуждите езици, безспорно, са извънредно добра инвестиция в бъдещето на нашите деца. Особено в днешно време, когато британският език е на всички места и децата от напълно ранна възраст стартират да го употребяват, неговата приложимост е изцяло наложителна за всички подрастващи. Затова и множеството родители търсят вид да влагат в спомагателни извънкласни действия и образования, детски интернационалните лагери и тн.
Важно е да се вземе поради при избора на преподаватели, методите посредством които образователния материал ще бъде предаден. Много известни в последните години са методите, които сервират материала по неофициален метод, посредством игри и занимания. Такива способи са Монтесори, Слънчева педагогика, Сугестопедия и тн.
Ако този вид, в който детето е на езиков лагер, а Вие сте отседнали дружно с него, Ви подхожда, то ето още няколко изгоди, които ще оцените. В интернационалния езиков лагер ЛъкиКидс , който се организира в един от най-хубавите петзвездни хотели в България - апартхотел Лъки Банско СПАРелакс , има опция за настаняване и на възрастен. Опциите са разнородни, до момента в който детето се забавлява със своите връстници, Вие може да опитате някой от многочислените изкушаващи СПА интензивности в големия и съвременен СПА комплекс в хотела - има био басейни без хлор, има солна стая, солен басейн, сауна, джакузи, парна баня, хамам, расул, хидромасажен душ, шокова вана, ледена стая, фиш масаж и още доста други интензивности.
Не звучи по никакъв начин зле отмора с деца на планина, нали? А в случай че сте се спряли на гр. Банско за планинска дестинация, имайте поради, че опциите за културно-исторически събития са многочислени. Почти всеки ден в града се провеждат разнообразни фестивали, концерти, опера и балет, специфични празнувания и какво ли още не.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР