Любимият на всички българи сериал Столичани в повече се завръща

...
Любимият на всички българи сериал Столичани в повече се завръща
Коментари Харесай

Столичани в повече се завръща с нов, 12 сезон

Любимият на всички българи сериал „ Столичани допълнително ” се завръща в ефира на bTV на 2 март с нов 12-и сезон и ще забавлява феновете всеки петък от 21 ч. 

Оригиналният сюжети, отличната актьорска игра и занимателният прочит на персонажите към родната реалност са в основата на успеха  на “Столичани допълнително ” към този момент осма година, което го трансформира и в най-гледания български сериал в актуалната ни история. В новите 13 епизода феновете ще проследят развиването на историите, взаимоотношенията и трансформациите на героите на най-обичаните комедийни артисти Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Стоянка Мутафова, Силвия Лулчева, Албена Павлова, Васил Драганов, Петьо Петков, Иван Юруков и други Силно завръщане в сериала прави и Ева Тепавичарова в ролята на Йовка, а пътищата на героинята й още веднъж ще се засекат с персонажа на Руслан Мъйнов – Спас Лютов.

В новия 12 сезон голямата упоритост и житейска позиция на фамилиите Лютови и Чеканови още веднъж ще ги сложи в редица комични ситуациии. Като неуморими търсачи на своето благополучие, двете семейства  ще намерят смисъла, който ще ги накара да продължат да се борят и имат вяра. Зрителите ще се смеят и плачат на стремежите и селския опортюнизъм на обичаните си герои, ще станат свидели на четири сватби и едно заравяне и ще тръпнат дружно с тях в конкуренцията им за огромно имане. Наред със занимателните и станали емблематични за „ Столичани допълнително “ паметни реплики, феновете на bTV ще намерят нов смисъл във безконечните тематики другарството и измяната и на настоящи въпроси като имигранството и политиканството.

Но тъкмо, когато фенът е повярвал, че героите са помъдрели, те още веднъж ще се впуснат в съревнование за кметския пост. Така Рангел и Гълъбина Чеканови, Йордан и Славка Лютови и неизменимите Пацо и Гришата, още веднъж ще се окажат в изходна позиция. Кръговратът на живота ги връща там, откъдето са тръгнали – с. Извор, а животът продължава подобен, какъвто е.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР