Любимият на Гала Стефан Николов печели и от реклами в

...
Любимият на Гала Стефан Николов печели и от реклами в
Коментари Харесай

Любимият на Гала: Станах супер популярен след ВИП Брадър, хората ме спират на улицата!

Любимият на Гала Стефан Николов печели и от реклами в интернет. Той промотира артикули за намаляване и полова мощност, които всекидневно хвали на почитателите си в обществената мрежа. Според запознати Стефан е прибрал няколко хилядарки, с цел да популяризира сякаш чудодейните хранителни добавки. Мъжът на Гала твърди, че те покачват равнищата на тестостерона, усилват либидото, възвръщат мускулите и изгарят мазнините. 

След края на " ВИП Брадър " Стефан се е посветил най-много на пчеларския си бизнес и надали  ще се върне в екипа на " На кафе ". През миналия тв сезон той водеше предаването дружно с Гала, само че очевидно феновете се наситиха на облика му и продуцентите на утринното шоу не имат намерение да го връщат на екран. 

Николов твърди, че е доста удовлетворен от присъединяване си в риалити формата, тъй като по думите му не се поддал на провокации и съумял да отбрани правилата си. Популярността му повишена двойно, хората по улиците го разпознавали, а разнообразни компании го търсели за реклама. Банковата му сметка набъбнала и с хонората от " ВИП Брадър " възнамерявал да заведе Гала на екзотична отмора през януари. Стефан се похвалил пред познати, че краткотрайната разлъка им подействала благотворно и връзката им в този момент процъфтявала, написа " Уикенд ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР