Любимият на българите магнезий – действа. Очаровани от новото поколение

...
Любимият на българите магнезий – действа. Очаровани от новото поколение
Коментари Харесай

Българите избраха магнезий №1

Любимият на българите магнезий – работи. Очаровани от новото потомство магнезий, те застават напълно зад неговата успеваемост.

Специалната му маслена формула, осигуряваща пълноценно асимилиране на оптимално количество от потребния минерал, го прави същински любим за опиталите нашенци. Само една капсула от новаторския артикул, прочут у нас с името MagCombo (Магнезий Комплекс), е изцяло задоволителна да обезпечи оптималната доза за деня.
Доказал се в битката с разнообразни проблеми, MagCombo се оправя чудесно с мускулните крампи и безсънието. С експертно подбраната композиция от магнезий и витамини от В комплекс, авансово разтворени в маслена среда, той успокоява раздразнителността и първите признаци на меланхолия и тревога.

Подобрявайки електролитния баланс, той е скъп и при случаи на прекаран инсулт. Клиничните изследвания сочат още, че MagCombo повлиява позитивно сърдечната активност и здравето на пациентите с диабет вид 2, изключително при полиневропатия. Доставяйки нужното количество от незаменимия минерал, масленият комплекс усъвършенства подвижността и форсира възстановителния развой след строшаване на крак и обездвижване в гипс.

Драстично понижих медикаментите против тревога

 Историята ми стартира преди 3 години. Дотогава не знаех какво е стрес и отмалялост. Бях доста деятелен. Един ден обаче, както си работех, ненадейно получих зашеметяване, стягане в гърдите, зной, краката ми се подкосиха. И оттова се стартира ходенето по доктори – минах през трима кардиолози, двама невролози, травматолог, психолог, психиатър и знам ли, дали не изпускам още някого. Всички споделяха, че си втълпявам и съм добре. Започнах да подвигам пулс 130 удара в минута и ми изписаха бета блокер, който одобрявам до ден сегашен. Изписаха ми още медикаменти против тревога и под паника предразположения, с чиито банкет също не преставам до през днешния ден.

За проблемите с краката взимах известен магнезиев артикул, само че подобрението беше минимално. После го смених с различен тип магнезий, имаше прочут резултат, само че още веднъж непълен. Тогава моя позната, магистър-фармацевт, шеф на веригата аптеки, от където си закупувам медикаментите ми предложи MagCombo. На нея имам цялостно доверие и започнах да го пия. Взимам го към този момент два месеца и съм съвсем толкоз добре, колкото преди появяването на проблемите ми. Изтръпването в крайниците ми изчезна, имам спокоен сън, не се нервирам, даже фрапантно понижих медикаментите против тревога. С приема на MagCombo се усещам прелестно и имам мощ и сила.

Генчо Германов, 57 год., Казанлък

Сънят ми стана пълностоен


 Преди мускулите на краката ми блокираха непрестанно, а най-зле ставаше измежду нощ. Ходилото и прасецът се схващаха по няколко пъти щом си легна. Беше огромно изтезание, ставах от леглото, обикалях из у дома с часове, до момента в който ме отпусне. От стрес и изтощеност спях единствено по два часа. Опитвах да намеря облекчение с няколко магнезиеви добавки, само че без необикновен резултат.

Един ден попаднах на информация за MagCombo в интернет. Предната нощ не бях мигнала от болки и масажиране на прасците цяла вечер и се взех решение да го опитвам. Още на петия ден усетих смяна в положението си. Крампите започнаха да ме отпускат. Сега го пия съвсем два месеца. Сънят ми стана пълностоен, спокоен и схващанията ги няма. Чувствам се доста добре. При мен резултатът от приема на MagCombo e голям, мощно го предлагам на хората с проблеми като моите. Знам, че би трябвало да се приема най-малко 3 месеца за дълготраен резултат и не преставам да го пия, с цел да затвърдя подобрението.

Златка Калайджиева, 43 год., Панагюрище

MagCombo ми оказва помощ да преборя следствията от инсулта

 Прекарах инсулт преди 2 години. В разследване изпитвах компликации при вървене, мускулите ми постоянно се схващаха, мъчеха ме крампи. Опитвах всякакви добавки за справяне с болките, резултат съвсем нямаше. Един ден попаднах на реклама на MagCombo в интернет и взех решение да тествам дали ще помогне. Резултатът ме впечатли. Изпил съм към този момент 2 опаковки и имам съществено усъвършенстване. Продължавам с MagCombo. Доволен съм от помощта му.

Красимир Гарчев, 64 год., София

Схващанията отшумяха внезапно

 Страдах от мускулни схващания в краката и по гърба. Болката беше много мощна и ме тормозеше постоянно, по тази причина се обърнах за съвет към моя другарка, която е медицински служащ.

По нейна рекомендация си купих MagCombo (Магнезий Комплекс) и започнах да го пия. Всеки ден по 1 капсула. Още след първия месец усетих усъвършенстване – болките доста понижиха и се усещам доста по-добре. Решена съм да продължа да го одобрявам, тъй като той ми оказва помощ, и го предлагам на всички, които са като мен.

Тонка Добревска, 63 год., Пловдив


Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР