Любимият му ден е вторник - защото вече дълбоко си

...
Любимият му ден е вторник - защото вече дълбоко си
Коментари Харесай

Иравaн Хира, който е готов да рискува

Любимият му ден е вторник - тъй като към този момент надълбоко си се потопил в настоящите задания, само че към момента е началото на седмицата и имаш всичките сили, сила, възторг и време да довършиш нещата до дъно.

Държат го деен желанието и стремежът да се случва нещо свястно, а пречките и трудностите го стимулират да търси освен решения, а да е подготвен със тактика.

Научен е да работи на правилото " няма невъзможни неща " с неизменност, дисциплинираност и нововъведение.

  " Имам шанса да работя в среда, която предизвика мисленето, действието и постанова високи стандарти на работа ", споделя изпълнителният шеф на Hewlett Packard Enterprise в България. " Това, което откроява нашата компания обаче, е освен високият стандарт на работа, само че и полезностите, които споделяме, и умеенето да използваме разликите си за реализиране на единна идея ", добавя Хира, който е и ръководител на Български конгрес на бизнес водачите.

Оглавява " HP България " от 2009 година и под неговото управление локалното поделение на компанията реализира водеща позиция в района на Източна Европа. Сред целите му са внедряването на софтуерни нововъведения за реализиране на резистентен стопански напредък, популяризирането на корпоративната обществена отговорност като значима социална функционалност на фирмите, стимулирането на предприемачеството в областта на високите технологии в страната ни.
page_023.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР