Любимият мол на туристите по южното Черноморие Royal Beach Mall

...
Любимият мол на туристите по южното Черноморие Royal Beach Mall
Коментари Харесай

Роял Бийч Мол в Слънчев бряг е горещата модна дестинация на лято 2019

Любимият мол на туристите по южното Черноморие Royal Beach Mall приветства гостите на курортен комплекс Слънчев бряг със старта на новия туристически сезон. Традиционно комерсиалният център е най-горещата точка за феновете на модата и новите трендове през летните месеци, като от години клиентите са привлечени от опцията да комбинират обичайна си почивка с незабравима модерно фиеста с някои от най-известните задгранични и родни марки.

Сред тях са LIU.JO, Caliente – The Italian fashion store, U.S.Polo Assn. и Junona. В Multi Brand Store Vip Style си дават среща световноизвестните Versace Jeans, Love Moschino, Kenzo и Fracomina. За феновете на новаторските материали и лични концепции в аксесоарите, тази година в Royal Beach Mall собствен магазин открива италианският бранд O bag. За поредна година магазините Za-Za Underwear, New Silhouette и Sugarfree ще предложат нови сбирки долни дрехи и бански, а с цел да добави още към разнообразието новият магазин на De JuJu ще предложи атрактивен микс от плажни аксесоари, бански и дрехи за свободното време. В Aquamarine Shoes & Bags, Sara Pen и Nila&Nila клиентите на Royal Beach Mall ще добавят цялостната си визия със стилни обувки или подобаваща чанта. Всеки, който желае да се снабди с нов куфар или кожени аксесоари по време на лятната си отпуска може да посети магазините на марките Samsonite и Petek 1855, както Paula Venti и Enzo Nori. И тази година изисканите дами могат да намерят първокласните диамантeни бижута на водача Altinbas. Свой магазин в комерсиалния център открива и марката за бижута Roberto Bravo, който със своя изобретателен метод и забележителни сбирки ще задоволи и най-изтънчените усети. Пълна гама от декоративна козметика и парфюми се предлага в парфюмерии Paradoх, а висококачествена българска козметика може да бъде открита в магазините на водещите марки Biofresh и Refan. Този сезон новият магазин на Lollipop Cosmetics ще добави микса като предложи на клиентите на комерсиалния комплекс професионална козметика и съоръжение. С настоящи сбирки от спортни дрехи туристите в к.к. Слънчев бряг могат да се снабдят в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neil, Flair и Entersport.



В Royal Beach Mall са помислили и за най-малките си гости. Родителите могат да пазарят умерено или да изпият чаша кафе с другари, до момента в който децата им се забавляват в детския празненство център, а стилните детски марки Boboli и Original Marines ще предложат на малчуганите настоящите за сезона дрехи.

Освен с прецизирания търговски микс, огромно преимущество на комерсиалния център е атрактивното му местонахождение. Royal Beach Mall е част от първокласния петзвезден хотел Barceló Royal Beach, благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е проведен, тъй че да посрещне потребностите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на положителното превозване.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР