Любимият ми сайт за новини, Дойче Веле, сега иска Пабло

...
Любимият ми сайт за новини, Дойче Веле, сега иска Пабло
Коментари Харесай

Либералите изпреварват по цензура тоталитарните режими, искат канселиране на Пикасо

" Любимият " ми уебсайт за вести, Дойче Веле, в този момент желае Пабло Пикасо да бъде канселиран, да бъде свален от международния фундамент, поради неговата " токсична неустрашимост ". Имал е 11 любовници и се е отнасял зле с тях, съгласно мастити специалисти-феминистки, специалисти по съвременни специалности, които си изсмукват от пръстите какви ли не доказателства. По тази логичност би трябвало да бъдат свалени най-малко 4/5 от художниците, изключително от ренесансовите, чийто случки са в пъти по-пикантни от тези на Пабло.

Искат да бъде канселиран един от най-великите и авторитетни художници, бащата на кубизма, поради неговата " токсична неустрашимост ". Сякаш всички сме съвършени, изключително богоизбраните специалисти по всичко. Тия към този момент стартират да изпреварват по цензура всички тоталитарни режими, обаче ловко замаскирани с подправени розови дела и лицемерни двулични добродетели.

За разлика от крайните ляво и дясно, които ги разпознаваме добре след неуспехите им, и знаем, че са зловредни, моят проблем с крайния демократизъм е неговата мимикрия и неналичието на разграничаване, размиването на границите сред обикновено и рисковото. Между същинския феминизъм, полова независимост, приемливост и групичката комплексирани и ядосани, търсещи внимание извратеняци и посредствени безделници, които непрекъснато лепят обвинявания и пишат доноси за другите по мрежите, като че ли озлобени от личната им незначителност.

 

Инфо: Facebook

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР