Любимият ми политик Тошко Йорданов нарекъл ГЕРБ „мафиотска организация“. Даже

...
Любимият ми политик Тошко Йорданов нарекъл ГЕРБ „мафиотска организация“. Даже
Коментари Харесай

Тошко нарича ГЕРБ мафия, но забравя, че шефът му Слави е ортак на ВИС и Мултигруп

Любимият ми политик Тошко Йорданов нарекъл ГЕРБ „ мафиотска организация “. Даже самодоволно изискал да бъде осъден от ръководителя на Народно събрание, тъй като вложил „ предумисъл “ в коментара си.

Герой е Тошко, смелчага. Рече им го в лицето.

Ще го призная, в случай че по тематиката „ мафия “ първо се огледа към себе си. Все отново политик от неговия сан би трябвало да прояви доза самокритичност.

Казвал съм го и преди на господин Йорданов, към този момент почитан ръководител на комисията по просвета и медии. Ще му напомня и в този момент.

По времето на Иван Костов вашето предаване, тогава именуващо се „ Хъшове “, излезе в тежка съпротива и мина на непосредствено финансиране от „ Мултигруп “.
свързани новини114280преди 20 часа19348преди 33 минути
За студио ползвахте подземията на хотел „ България благосъстоятелност на Илия Павлов. Същия, който разстреляха малко по-късно пред офиса му.

Убиецът към момента е незнаен. Според разнообразни публични полицейски източници и отчети на Европол „ Мултигруп “ е функционирал като мафиотска организация, занимавал се е с рекет, търговия с опиати, противозаконни финансови интервенции.

На какво можем да оприличим предаване, финансирано от мафията, в случай че не на „ мафиотско предаване “?

В по-ранни години музикалният бизнес на шефа ти стартира с поддръжката на боса на ВИС Васил Илиев.

Слави Трифонов бе постоянен посетител по седенките на борците в средата на 90-те
главен запевчик на сватбата на Георги и Мая Илиеви. Васил Илиев бе разстрелян, до момента в който отиваше на среща с Трифонов. Това е обществен факт.

Публичен факт е и дискотеката посред София, която Слави и Жоро Илиев щяха да отварят. Но се отхвърлиха. И другият брат бе повален от патрони.

На какво можем да оприличим съдружника на мафиоти, в случай че не на „ мафиот “?

По въпроса драгият четец може да се осведоми в допълнение и от документалната книга на разстреляния публицист Георги Стоев „ БГ Кръстника “. Там съответно са разказани услугите, които Слави Трифонов е правил на различен погубен необут – Поли Пантев, предоставяйки му ефира на телевизионното си шоу.

Как по този начин пък всичките спонсори на водача на партия Има Такъв Народ са избити, обикновено ли е това и какви мисли подухва?

В цялата си кариера Слави Трифонов (кален деец от школата на „ Мултигруп “ и ВИС) и екипът му употребяват богатства в скица с гангстери, само че другояче се изживяват като морална съвест, че и етикират останалите като „ мафия “. Правят се на самостоятелни, а в действителност постоянно зависят от мутрите и чалгата.

Ето тези обстоятелства не биваше да пропуща Тошко Йорданов в разсъжденията си на парламентарната естрада. Да, ГЕРБ може и да са „ мафиотска организация “, само че в Народното събрание участва, че и съ-управлява партия!, предвождана от същински класик в жанра – „ ИТН “.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР