Любимият инспектор на родните тв зрители – Черкезов от сериала

...
Любимият инспектор на родните тв зрители – Черкезов от сериала
Коментари Харесай

Черкезов от „Братя“ срещнал жена си в църквата 

Любимият контрольор на родните тв фенове – Черкезов от сериала на Нова тв – „ Братя “, е срещнал новата си половинка Петя в църквата, излиза наяве от разкритията, направени персонално от нея преди дни.

Актьорът Даниел Ангелов, който влезе в ролята на известния облик от криминалето, подписа втори брак в края на септември, а по Коледа най-сетне разбули тайната към тази своя нова връзка. става известно, че е бил разведен цели 3 години, преди да се запознае с настоящата си половинка. Бившата му жена също се била омъжила за различен и даже очаквала дете от него. 



Ангелов се срещнал със брачната половинка си Петя едвам преди към година – засекли се на събитие в църквата, която посещават. Това разкри младоженката в изявление за bTV. При все, че връзката им се развила стремително, началото не било по никакъв начин обещаващо. Актьорът споделя, че първото му усещане било: „ Тази какво ми се… такова? Беше една… малко глътнала бастуна и важничеше. И аз като цяло си крещя: Красиво момиче, явно, само че по-добре – далеко “     спомни си Ангелов. 

Петя на собствен ред също не била с положителни усещания от него. Тя споделя, че не го харесала и даже споделила пред приятелките си, че в случай че този й е брачен партньор, няма да го изтърпи и 2 минути. „ Очевидно обаче Бог има възприятие за комизъм “, разяснява тя. 

Влюбените се сгодиха през лятото и се ожениха в последния ден от септември, м.г. Актьорът й предложил брак пред 30 души на едно от тепетата в родния й Пловдив. Бил приготвил букет от 29 рози (броя на годините на Петя), а предлагането било снимано със скрита камера. С хората от църквата създали реплика на фотоси на филм за вярата в Бог. Младоженецът се правил на режисьор и качил Петя на тепето, сякаш с цел да я интервюира.

Там била ангажирана маса с розови листенца и свещи, той паднал на колене, а приятелите му били сложили възглавничка, върху която да се подпре. Той обаче не запомнил да я употребява. Излъгал Петя, че няма пръстен и в този миг татко й излязъл иззад прикритието и подал пръстена на бъдещия си шурей. Така алегорично дал благословията си за бъдещата женитба. Отговорът на Петя пристигнал бързо и несъмнено бил „ Да! “. 

Петя е по-млада от Ангелов с цели 15 години. Актьорът не се тормози от възрастовата разлика, само че Петя се опасява, че като по—възрастен може да си отиде от този свят преди нея. Той пък я успокоявал с възприятие за комизъм: „ Само кажи и ще уредим ти да си първа. “

На този стадий двойката към момента не бързат да имат деца. Актьорът към този момент има две от първия си брак. Двамата с някогашната му брачна половинка са в прелестни връзки и децата прекарват по равно време при него и при нея.
Източник: Уикенд 
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР