Любимите златни момичета на България отново са заедно. Голяма част

...
Любимите златни момичета на България отново са заедно. Голяма част
Коментари Харесай

„Златните момичета” се събират отново! Част са от грандиозното шоу на Слави Трифонов

Любимите златни девойки на България още веднъж са дружно. Голяма част от тях се приготвят за грандиозния театър на Слави Трифонов „ ИТН ”. Пет от грациите – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Снежана Дечева , упражняват интензивно от към три месеца за шоуто.

Първият концерт театър ще бъде на 16 юни в зала „ Арена Армеец ” от 20:00 часа. Тъй като беше напълно ясно, че ще има голяма вълна от искащи и едно зрелище няма да бъде задоволително, от шоуто на Слави оповестиха още една дата – 17 юни. Впоследствие стана ясно, че концерт ще има и на 18 юни.

Така в три следващи дни с изключение на обичаните песни и осъществявания на водещия и „ Ку-ку ” бенд почитателите ще се насладят и на „ златните девойки ”, които донесоха толкоз наслада с триумфите си от есента на 2009 година до Олимпиадата в Рио предишното лято.

Почитателите на ансамбъла, донесъл 81 медала на България, да се готвят за неповторими изненади. Отново ще има доста хубост и жанр... Веднъж те към този момент взривиха " Арена Армеец " на бенефиса си на 17 ноември предходната година, в този момент ще бъде още по-зрелищно.

Две от любимките - Цветелина Найденова и Ренета Камберова, към този момент загряха за представлението с екипа на Слави Трифонов. Те бяха част от най-новия клип на изпълнителя - " Тя ".
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ Ето ги по време на подготовката в залата на " Раковски ":

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР