Любимите цветове на кралското семейство са повече, отколкото изглежда на

...
Любимите цветове на кралското семейство са повече, отколкото изглежда на
Коментари Харесай

Скритите послания зад цветовете на дрехите на кралското семейство

Любимите цветове на кралското семейство са повече, в сравнение с наподобява на пръв взор.

През уикенда принц Уилям и децата му позираха за сладка фотография по случай Деня на бащата. Семейството беше съчетало облеклото си в нюанси на синьото, с цел да си подхождат.

Този колорит е дълготраен избор на фамилията - и както Роузи Харт написа в новата си книга " Кралският дрешник ", която излиза на 19 септември, това е по план.

" Синьото е по-приемлива опция на цветовете, обичайно свързвани с кралското семейство, като е надалеч по-малко нападателно от аленото и доста по-консервативно от лилавото. То се асоциира с мира, а също и с модерността, което съвършено показва устрема на Уелс да се хареса както на обичайните, по този начин и на прогресивните полезности в обществото ", написа Харт, съгласно Daily Mail.

Привързаността на принцесата на Уелс към този колорит не е нещо ново. Годежният ѝ пръстен, в миналото притежаван от принцеса Даяна, е с 12-каратов сапфир, а през 2010 година, откакто се сгоди за принц Уилям, тя носеше запаметяваща се синя рокля Issa wrap.

В годините по-късно тя заложи на този колорит за празненства в Бъкингамския замък, кралски обиколки в чужбина, излизания по случай Деня на Британската общественост, церемония вечери и други

Често цялото ѝ семейство също се включва в акцията, като принцовете Джордж и Луи, принцеса Шарлот и принц Уилям се облякоха в лазурни нюанси за Великденската работа през април.

Междувременно Меган Маркъл и принц Хари " наподобява също са избрали цвят, който да нарекат собствен. Зеленото наподобява е обща тематика в дрешниците им и се появява в доста от основните моменти в брака им ", написа Харт.

Херцогинята на Съсекс например избра за фотосесията за годежа си през 2017 година рокля с облицовка в изумруден цвят на P.A.R.O.S.H., а по-късно се насочи към зеленото както за речеви задължения, по този начин и за мачове по поло и разходки, свързани с двореца.

Може би най-запомнящото се е, че тя се открояваше в яркозелена рокля с мантия на Emilia Wickstead за службата по случай Деня на Британската общественост през 2020 година - последната ѝ поява като работеща кралска персона.

А през 2021 година тя и принц Хари театралничат за списание Time в съчетани напълно зелени ансамбли, написа vesti.bg.

" Какво значение има зеленият цвят за Съсекс? На процедура той доста добре се вписва в другите алегорични аспекти, с които са избрали да се съобразят. Херцогът и херцогинята обичат да театралничат за публични портрети на открито: това е доста по-малко отчуждаващо, в сравнение с би могъл да бъде грандиозният дворцов интериор, и добре добавя персоналните им ползи в региона на екологичните дела ", написа Харт.

Харт прибавя, че нюансът " заема мощно място в пейзажа ", който Съсекс наподобява обичат, тъй че, носейки зелено, те по-добре " допълват заобикалящата ги среда ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР