Любимите цветове на кралското семейство са повече, отколкото изглежда на

...
Любимите цветове на кралското семейство са повече, отколкото изглежда на
Коментари Харесай

Любимите цветове в гардероба на кралското семейство: Какви са скритите послания

Любимите цветове на кралското семейство са повече, в сравнение с наподобява на пръв взор.

През уикенда принц Уилям и децата му позираха за сладка фотография по случай Деня на бащата. Семейството беше съчетало облеклото си в нюанси на синьото, с цел да си подхождат.
               

Този колорит е дълготраен избор на фамилията - и както Роузи Харт написа в новата си книга " Кралският дрешник ", която излиза на 19 септември, това е по план.

" Синьото е по-приемлива опция на цветовете, обичайно свързвани с кралското семейство , като е надалеч по-малко нападателно от аленото и доста по-консервативно от лилавото. То се асоциира с мира, а също и с модерността, което съвършено показва устрема на Уелс да се хареса както на обичайните, по този начин и на прогресивните полезности в обществото ", написа Харт, съгласно Daily Mail.

Привързаността на принцесата на Уелс към този колорит не е нещо ново. Годежният ѝ пръстен, в миналото притежаван от принцеса Даяна, е с 12-каратов сапфир, а през 2010 година, откакто се сгоди за принц Уилям, тя носеше запаметяваща се синя рокля Issa wrap.

В годините по-късно тя заложи на този колорит за празненства в Бъкингамския замък, кралски обиколки в чужбина, излизания по случай Деня на Британската общественост, церемония вечери и други

Често цялото ѝ семейство също се включва в акцията, като принцовете Джордж и Луи, принцеса Шарлот и принц Уилям се облякоха в лазурни нюанси за Великденската работа през април.

Междувременно Меган Маркъл и принц Хари " наподобява също са избрали цвят, който да нарекат собствен. Зеленото наподобява е обща тематика в дрешниците им и се появява в доста от основните моменти в брака им " , написа Харт.

Херцогинята на Съсекс например избра за фотосесията за годежа си през 2017 година рокля с облицовка в изумруден цвят на P.A.R.O.S.H., а по-късно се насочи към зеленото както за речеви задължения, по този начин и за мачове по поло и разходки, свързани с двореца.

Може би най-запомнящото се е, че тя се открояваше в яркозелена рокля с мантия на Emilia Wickstead за службата по случай Деня на Британската общественост през 2020 година - последната ѝ поява като работеща кралска персона.

А през 2021 година тя и принц Хари театралничат за списание Time в съчетани напълно зелени ансамбли.

" Какво значение има зеленият цвят за Съсекс? На процедура той доста добре се вписва в другите алегорични аспекти, с които са избрали да се съобразят. Херцогът и херцогинята обичат да театралничат за публични портрети на открито: това е доста по-малко отчуждаващо, в сравнение с би могъл да бъде грандиозният дворцов интериор, и добре добавя персоналните им ползи в региона на екологичните дела ", написа Харт.

Харт прибавя, че нюансът " заема мощно място в пейзажа ", който Съсекс наподобява обичат, тъй че, носейки зелено, те по-добре " допълват заобикалящата ги среда ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР