Любимите театри на Бродуей в Ню Йорк няма да отворят

...
Любимите театри на Бродуей в Ню Йорк няма да отворят
Коментари Харесай

Бродуей няма да отвори до есента

Любимите театри на Бродуей в Ню Йорк няма да отворят най-малко до началото на септември поради ковид, заяви комерсиалната им асоциация, представена от БГНЕС.
Докато Бродуейската лига не дефинира дата за обновяване на спектаклите, те обявиха, че връщането на пари и смяната на резервации към този момент се предлага за спектаклите до 6 септември.
Решението не е изключително изненадващо, като се има поради, че Ню Йорк остава американският епицентър на пандемията на ковид, като COVID-19 продължава да убива повече от 150 души дневно в щата.
Отваряне на секторите на изкуствата и развлеченията, съществена характерност на живота в Ню Йорк, е в последната фаза на проекта от четири етапи на губернатора Андрю Куомо.
" Докато всички спектакли на Бродуей биха желали да възобновят представленията си допустимо най-скоро, би трябвало да подсигуряваме здравето и благополучието на всеки, който идва в театъра - зад завесата и пред нея - преди спектаклите да се завърнат ", сподели Шарлът Сейнт Мартин, президент на Бродуейската лига, съобщи Би Би Си.
Закриването на най-печелившата туристическа атракция в града е сериозен удар: в естествени времена Бродуей би спечелил 33 милиона $ седмично от продажбите на билети.
Още: " Тенденцията светът и коронавирусът да привикват да живеят дружно се ускорява "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР