Любимите на редица поколения актьори се събират отново години след

...
Любимите на редица поколения актьори се събират отново години след
Коментари Харесай

Клуб НЛО се събира отново

 Любимите на редица генерации артисти се събират още веднъж години след отпадането на шоуто от ефира. На 20 декември НДК ще се извърши със занимателните песни на комиците, измежду които " Адвокате ", " Калашников ", " Свако Цако ", " Ех, Канада ", " Мале, боязън ", " Кръц ", " Петък 13-и " и доста други.

Новината заяви пред " България Днес " Георги Мамалев. Едно от незабравимите лица на комедийното шоу за първи път открехва завесата на подготвяното огромно шоу, по чиято реализация занапред ще се работи от продуцентите на концерта.

" Идеята е на композитора Стефан Димитров. През април той имаше юбилеен концерт в НДК и на коктейла след него се заговорихме, че нямаше време за осъществяване на занимателните и сатирични песни на НЛО. Тогава Стефан ми показа тази концепция за независим концерт единствено с тези песни, който да бъде и жест към Велко Кънев и Чочо Попйорданов, които към този момент ги няма. Затова и мероприятието ще бъде под надпис " Спомен НЛО ", описа още пред " България Днес " Жоро Мамалев.

Пред усмихнатия артист Стефан Димитров споделил, че " не желае песните на НЛО да се не помнят и изхвърлят през прозореца ". Тепърва ще се прецизира кои от актьорите ще бъдат поканени и ще вземат присъединяване в концерта. Зрителите се надяват да видят онлайн с изключение на Мамалев и останалите любимци от дребния екран - Антон Радичев, Павел Поппандов, Мария Сапунджиева, Катето Евро, Теодор Елмазов, Мария Статулова и Димитър Рачков, който изгря точно в комедийното шоу като изобретение на Мамалев.

Катето Евро приветства концепцията и показа, че в случай че бъде поканена, с най-голямо наслаждение ще взе участие в шоуто.

Хумористичното предаване " Клуб НЛО " се излъчва по Канал 1 в интервала 1996-2004 година

Началото си води от 1981 година, когато е сниман филмът " Оркестър без име ". С него изгряват и четири звезди - Велко Кънев, Георги Мамалев, Павел Поппандов и Катерина Евро. Те основават естрадната група " НЛО " през 1983 година и имат голям триумф.

Тринадесет години по-късно, през 1996 година, те вършат лично телевизионно шоу, което назовават " Клуб НЛО ". Излъчено е за първи път по Канал 1 на 24 май 1996 година В него те канят и нови артисти: Антон Радичев (също участник в " Оркестър без име " ), Петър Попйорданов и Мария Сапунджиева. Предаването се състои от скечове и песни, които най-вече са пародии на злободневни събития.

Един от основателите на " Клуб НЛО " - Велко Кънев, умря от рак на гласните струни на 11 декември 2011-а. На 5 май 2013 година ни напусна и Чочо Попйорданов.

" В концерта ще има специфични моменти, отдадени на скечовете и песните на Велко и Чочо. Те заслужават това ", показа още Георги Мамалев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР