Любимите анимационни герои на поколения телеманиаци – Том и Джери,

...
Любимите анимационни герои на поколения телеманиаци – Том и Джери,
Коментари Харесай

Том и Джери се завръщат на голям екран

Любимите анимационни герои на генерации телеманиаци – Том и Джери, ще изгреят още веднъж на огромен екран. Това стана ясно, откакто Warner Bros. привлякоха режисьора Тим Стори за ново пълнометражно заглавие, фокусиращо се върху неспирната гонитба сред котката и мишката.

Филмът ще бъде хибриден – Том и Джери по традиция ще ги забележим анимирани, в своята си целокупност обаче продукцията ще бъде игрална, споделят източници пред The Hollywood Reporter, цитира "Монитир ".

Припомняме, че за първи път очарователните герои оставиха отпечатъка си върху детската телевизия през 1940 година Техни основатели са Уилям Хана и Джоузеф Барбера. Седем от късометражните филмчета за Том и Джери са окичени с „ Оскар “ в интервала от 1943-53 година, а първият пълнометражен план за тях се появява през 1993 година

Междувременно стана ясно, че Скуби Ду също ще се разноски в киносалоните по света. Лентата за кучето със следователски усет и вкус като за трима ще бъде напълно анимирана, като на режисьорското столче ще седне Крис Кълъмбъс („ Мисис Даутфайър “, „ Хари Потър и Философският камък “).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР