Любимецът на тийнейджърките Фики Стораро тръгна на бойни спортове. След

...
Любимецът на тийнейджърките Фики Стораро тръгна на бойни спортове. След
Коментари Харесай

Фики Стораро тръгна на бокс

Любимецът на тийнейджърките Фики Стораро потегли на бойни спортове. След случай, който претърпя предходната година, изпълнителят се учи да се боксира, научи HotArena .

След сватбата, Фики, който малко позагуби форма, претърпя противен случай, до момента в който бе на разходка със брачната половинка си Гюлджан. Неизвестни маскирани бандити изплашиха съществено момичето, а изпълнителят не съумя да я отбрани изключително добре.

След неприятната преживелица музикантът реши, че би трябвало да се върне във форма. И няколко седмици след случая се записа на бокс.

Фики е през ден в залата, където тренира с персонален треньор. Той го учи на главните удари, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки че е здрав като канара, Фики няма концепция къде да удря апашите, в случай че отново се изправи лице в лице с тях. Затова към този момент е научил главните удари в бокса и даже си пусна видео в мрежата, с цел да покаже по какъв начин тренира.

Фики не пропуща да си направи и спаринг с някое от момчетата в залата. Изпълнителят споделя пред близки, че с изключение на да се научи на самозащита, също по този начин употребява бокса, с цел да разпусне.

Покрай многочислените си задания, Стораро–младши съвсем няма време да разпусне и да се освободи от напрежението в всекидневието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР