Любимецът на "сините" фенове Георги Иванов-Гонзо даде интервю пред Канал

...
Любимецът на "сините" фенове Георги Иванов-Гонзо даде интервю пред Канал
Коментари Харесай

Гонзо: Чужденците да научат български език!

Любимецът на "сините " почитатели Георги Иванов-Гонзо даде изявление пред Канал 3. Бившият голмайстор, треньор и състезателен шеф на Левски разкри, че към този миг не би се върнал на стадион "Георги Апспарухов ". Рекордьорът по голове във безконечното дерби се причисли към всеобщото мнение, че Левски не играе хубав футбол под управлението на Делио Роси, само че е уверен, че италианецът ще промени тима след Нова година. Ето какво сподели още Гонзо за Черно море, Левски, Боримиров и борбата за купата:

"Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море беше четирите загуби. Не скърбя, че си подадох оставката. Смятам, че направих много за Черно море. Отборът има качествата да бъде в топ 6 и в този момент ме изненадват резултатите, които има и методът, по който играе.

Черно море преди мача със Септември имаше трима индивида в мъжкия народен тим, един в алжирския народен отбор, двама в юношеския и един в младежкия. Имахме проблеми в подготвителен проект, тимът нямаше мотивация и предпочитание за работа, и обикновено като има някакви вътрешни проблеми да не се получават нещата. Напуснах поради някои футболисти. В Черно море има футболисти, които са привикнали да няма напрежение. Напълно обикновено е когато пристигна треньор, чиято цел не е тимът да стане осми или девети, да има напрежение. Разделих се обикновено с всички.

Един човек, с цел да работи оптимално добре, би трябвало да е отпочинал добре. Последните четири години непрекъснато се занимавам с правене на тимове, освобождение на футболисти. В един миг започваш да изпитваш неодобрение от футбола.

Не съм човек, който може да работи с всеки, който му се обади. Нямам напън да работя непременно. Ще работя тогава, когато видя сериозен план.

Никой не ме е търсил от Левски. Няма късмет да се върна на „ Герена “.

Даниел Боримиров е предан човек и обича децата. Единственото, което би трябвало да направи е да си превъзмогне достолепието, тъй като от състезателен шеф да отидеш шеф на ДЮШ...малко хора могат да го одобряват. Той при всички случаи ще бъде потребен.

При Делио Роси Левски също има проблеми в играта си. Смятам, че всеки, който следи Левски, не е удовлетворен от играта на тима. Но за всяко нещо би трябвало време и съм уверен, че визитката на Делио Роси ще промени тима след Нова година.

Левски е клуб, в който с изключение на победа, не се приема различен резултат. И когато към този момент толкоз години не е ставал първенец, без значение какви са аргументите, всеки един почитател чака това и е обикновено напрежението да е по-голямо.

Не имам вяра на някой да му харесва футболът, който играят "сините " сега. Хората обичат футбол с повече обстановки и голове. Оценките и мненията за Делио Роси би трябвало да се дадат на пролет, не в този момент.
Българите сме такива, че като пристигна чужденец започваме да го гледаме по различен метод. В Левски като пристигна сърбин треньор и почваме да приказваме на сръбски, като пристигна англичанин - започваме на британски.

Щом идва треньор, той би трябвало да приказва български. Има чужденци, които по две години играят в България и не могат да кажат две думи на български. Не би трябвало чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е подготвен за купата, тъй като тимът е в развой на създаване.

Към Димитър Димитров нямам неприятни усеща, няма спор сред нас. Битката за купата ще бъде сред три коня, като единият, в лицето на Лудогорец, има преимущество.

Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е доста вярно решение за мен. Люпко Петрович сподели по какъв начин би трябвало да се работи в Левски. Отборът можеше да стане първенец с него. ", съобщи Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР