Любимецът на публиката в шоуто Като две капки вода Стефан

...
Любимецът на публиката в шоуто Като две капки вода Стефан
Коментари Харесай

Стефан Илчев крие любовник – политик! Талантът може да спечели седмия сезон на „Като две капки вода” покрай властното си гадже

Любимецът на публиката в шоуто „ Като две капки вода ” Стефан Илчев крие ухажор – политик, научи HotArena.

Гласовитият бургазлия, ученик на Националната музикална академия „ Панчо Владигеров ”, където приключил оперно пеене, имал гореща спекулация с десен политик от близо година, разкри непосредствен другар на гения. 

Стефан не обича да е под прожекторите, по тази причина и настойчиво крие връзката си. Малцина са наясно с интимния му свят ”, призна информаторът ни. По думите му властното гадже на артиста може да употребява контактите си, с цел да удари едно рамо на кариерата на младежа. „ Нищо чудно, в случай че финалът на „ Капките ” в понеделник завоюва тъкмо Стефан Илчев ”, предвижда източник на „ Уикенд ”. Той е измежду четиримата финалисти в предаването дружно с Милко Калайджиев, Мария Илиева и Тита. 

До момента красавецът обра овациите на почитателите на имитаторското шоу с превъплъщенията си в облици като Кичка Бодурова, Мария Илиева и Марая Кери. Женските му облици са в действителност неповторими, изпипани до най-малкия жест, до най-лекото трептене на вибратото, без капка гротеска в облика. Стефан е същински владетел в имитацията на дамите, признават аудитория и спецове.

 
Илчев публично твърди, че няма гадже, само че в шоу средите е обществена загадка неговата връзка с авторитетен политик от една от огромните партии. Двамата се срещат дискретно от към година, а Илчев постоянно ходел в чужбина с него. Именно авторитетното гадже на изпълнителя плащал наема от 900 евро на първокласния му апартамент в София и спонсорирал кариерата му. 

Набрал инерция от огромната сцена, гласовитият артист е подготвен към този момент не с една и две, а с няколко независими песни, които да изстрелят кариерата му на по-горно равнище. Първата от тях може да чакаме безусловно след края на „ Като две капки вода ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР