Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран - актьорът

...
Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран - актьорът
Коментари Харесай

Иван Юруков представя “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” на голяма сцена в “Сълза и смях” на 29 МАЙ! Следва турне в Германия!

Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран - артистът Иван Юруков ще показа своя приветлив, занимателен, логичен и прочут моноспектакъл - " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " на огромна сцена в спектакъл " Сълза и смях ".

Това ще се случи единствено на 29 МАЙ тъкмо в 21.30 ч., когато чаровникът ще излезне напълно самичък на сцената, с цел да подхване публиката на разположение и всички дружно с лекост да се потопят в едночасово театрално премеждие.

Традиционно спектакълът се играе в залата на Нов спектакъл НДК, само че в последно време там се оказва тясно за всички желещи да срещнат онлайн надареният артист. През февруари тази година спектакълът за първи път се срещна с аудитория отвън страната. Игра се пред цялостни салони в Лондон и Бирмингам. В края на този месец и началото на юни 2018 година идва ред " Пилето, което споделя ку " още веднъж да полети зад граница, с цел да зарадва българите в Кьолн, Щутгард, Мюнхен и Франкфурт.

Билети за " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " на 29 МАЙ в " Сълза и смях " от 21.30 ч. можете да намерите на Касата на театъра на ул. " Г.С. Раковски " 127 и онлайн на salzaismyah.bg. Билети има още в системата на EPAY GO, Eventim.bg и Theatre.Art.bg.

Сценарият на " ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ " е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази „ Малкото име на дните " и „ Тиква! ". Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков - татко, а самият Иван Юруков се оправя отлично и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекост и премерено възприятие за комизъм, артистът показва героят си - нощен надзирател на конфиденциален склад, който в хода на спектакъла ще забележим в ролята на разнообразни симпатични и чудати персонажи и обстановки. В продължение на малко повече от час, фенът има опция да си зададе въпроси, да си отговори вероятно на тях, да се забавлява и най-много да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков.

И тази година звездата на Народният спектакъл получи поредна номинация за " Икар " в категория Главна мъжка роля за ролята на Хорас в постановката " Лисичета " с реж. Бина Харалампиева. Иван Юруков можете да гледате и в най-касовите спектакли на Народния спектакъл - " Nеодачници ", " Лисичета ", " Майстори ", „ Добри хора ", „ На ръба ", „ Хъшове ", „ Хамлет ", „ Вишнева градина ", „ Ревизор ", „ Полет над кукувиче гнездо ". В " Театър 199 " играе в спектакъла „ Червено ", а в Нов спектакъл НДК - в " Амадеус ".

Билетите за представлението на 29 май с " Сълза и смях " може да намерите на следните адреси:

https://bit.ly/2wz9Jai

https://bit.ly/2ImaqrY

https://bit.ly/2FXhJBd

https://bit.ly/2woNbIZ

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР