Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран – актьорът

...
Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран – актьорът
Коментари Харесай

Иван Юруков играе отново “Пилето, което казва КУ” пред софийска публика

Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран – артистът Иван Юруков ще показа своя приветлив, занимателен, логичен и прочут моноспектакъл – “Пилето, което споделя КУ ” на огромна сцена в спектакъл “Сълза и смях ”. Това ще се случи единствено на 29 май, когато чаровникът ще излезне напълно самичък на сцената, с цел да подхване публиката на разположение и всички дружно с лекост да се потопят в едночасово театрално премеждие.

Традиционно спектакълът се играе в залата на Нов спектакъл НДК, само че в последно време там се оказва тясно за всички желещи да срещнат онлайн надареният артист. През февруари тази година Юруков за първи път се срещна с аудитория отвън страната. Игра пред цялостни салони в Лондон и Бирмингам. От началото на юни “Пилето, което споделя ку ” още веднъж ще полети зад граница, с цел да зарадва българите в Кьолн, Щутгард, Мюнхен и Франкфурт. Преди това, на 18 май ще взе участие в “Национален фестивал на дребните театрални форми” – ДКТ Враца.

Билети за моноспектакъла на 29 май в “Сълза и смях ” от 21.30 ч. можете да намерите на касата на театъра на ул. ”Г.С. Раковски ” 127, както и онлайн на salzaismyah.bg. Билети има още в системата на EPAY GO, Eventim.bg и Theatre.Art.bg.

Сценарият е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази „ Малкото име на дните ” и „ Тиква! ”. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков – татко, а самият Иван Юруков се оправя отлично и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекост и премерено възприятие за комизъм, артистът показва героят си – нощен надзирател на конфиденциален склад, който в хода на спектакъла ще забележим в ролята на разнообразни симпатични и чудати персонажи и обстановки. В продължение на малко повече от час, фенът има опция да си зададе въпроси, да си отговори вероятно на тях, да се забавлява и най-много да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков.

И тази година звездата на Народния спектакъл получи поредна номинация за “Икар ” в категория Главна мъжка роля за ролята на Хорас в постановката “Лисичета ” с реж. Бина Харалампиева. Иван Юруков можете да гледате и в най-касовите спектакли на Народния спектакъл –   “Nеодачници ”, “Лисичета ”, “Майстори ”, „ Добри хора ”, „ На ръба ”, „ Хъшове ”, „ Хамлет ”, „ Вишнева градина ”, „ Ревизор ”, „ Полет над кукувиче гнездо ”. В “Театър 199 ” играе в спектакъла „ Червено ”, а в  Нов спектакъл НДК  – в “Амадеус ”.

Последвайте Иван Юруков във Facebook, страницата на “Пилето, което споделя КУ ” и се присъединете се към събитието на 29 май .
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР