Любимецът на публиката от сцената и телевизионния екран – актьорът

...
Любимецът на публиката от сцената и телевизионния екран – актьорът
Коментари Харесай

Пилето на Иван Юруков полита към Германия

Любимецът на публиката от сцената и телевизионния екран – артистът Иван Юруков, ще показа своя приветлив, занимателен, логичен и прочут моноспектакъл „ Пилето, което споделя ку “ на огромна сцена в спектакъл „ Сълза и смях “.

Това ще се случи единствено на 29 май от 21.30 ч., когато чаровникът ще излезе напълно самичък на сцената, с цел да поведе феновете с лекост към едночасовото театрално премеждие, композирано от текстове на Александър Урумов.

Традиционно представлението се играе в залата на Нов спектакъл НДК, само че в последно време там се оказва тясно за всички искащи да срещнат онлайн надарения артист, чиято известност пораства стремглаво с тв шоуто „ Като две капки вода “. През февруари спектакълът за първи път се срещна с аудитория отвън страната.

Игра се пред цялостни салони в Лондон и Бирмингам. В края на този месец и началото на юни идва ред „ Пилето, което споделя ку “ още веднъж да полети зад граница, с цел да зарадва българите в Кьолн, Щутгарт, Мюнхен и Франкфурт. Преди това обаче, на 18 май, ще взе участие в Националния фестивал на дребните театрални форми във Враца.

Увлекателно, с премерено възприятие за комизъм, артистът показва героя си – нощен надзирател на конфиденциален склад, който в хода на спектакъла виждаме в ролята на разнообразни чудати персонажи. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков-баща, а самият Иван Юруков се оправя отлично и с ролята на режисьор.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР