Любимецът на Пирин Фолк – Валентин Велчев ще участва за

...
Любимецът на Пирин Фолк – Валентин Велчев ще участва за
Коментари Харесай

Валентин Велчев на Пирин Фолк с песен от Вили Рай

Любимецът на Пирин Фолк – Валентин Велчев ще взе участие за трета поредна година на фестивала в Сандански. На 29-ото издание той ще показа комбинация на една от примите на музикалния конгрес – Вили Рай, която през годините доста пъти е печелила награди, през 2018 година изнесе и независим рецитал, има забележителна музикална кариера в Сърбия и у нас, а преди този момент е била вокалистка на първата дама на българската музика Лили Иванова. Сега тя е поверила последната си авторска ария „ Наздраве “ на младия артист, а ще влезе в конкуренцията и с осъществяване на още една своя творба – „ Българи положителни “.

„ Ето, че и тази година пристигна момента да се кача на сцената на Пирин Фолк! Щастлив съм, че мога да показва песента „ Наздраве “, която е дело на Вили Рай, аранжиментът - на Светльо Лобошки, а текстът е мой. Може да ме подкрепите, като гласувате на https://pirinfolk2021.fenfolktv.bg, а на 29 август и в летния спектакъл в Сандански! Благодаря ви! “ – по този начин Валентин Велчев показа най-новия си план в страницата си във фейсбук.

През уикенда той направи генерална подготовка за присъединяване си на Пирин Фолк, като извърши премиерно „ Наздраве “ на женитба в Благоевград. В стилния ресторант на брега на езерото в парк Бачиново Валентин Велчев изпя за първи път онлайн пред аудитория песента дружно със шлагера си от първото издание на фестивала „ Пирински орли “ и обра овациите на сватбарите.

Фестивалът Пирин Фолк 2021 ще се организира на 27, 28 и 29 август в Летния спектакъл на Сандански. Конкурсната вечер за нова авторска ария на македонска фолклорна основа е на 29 август 2021.

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В ИНСТАГРАМ:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР