„Любимецът на народа” Митю Пищова отново е в болница със

...
„Любимецът на народа” Митю Пищова отново е в болница със
Коментари Харесай

Митьо Пищова проговори от болничното легло: Бях на парти с четири яки п*тки, но после...

„ Любимецът на народа” Митю Пищова още веднъж е в болница със сърдечни проблеми. Шоуменът бе закаран в болничното заведение в Бургас с тахикардия, с излязло от темп сърце и в прединфарктно положение. Преди това 63-годишният плейбой цяла нощ се вихрил по тениска и къси панталони на ваучър в едно от паметните заведения на Слънчев бряг.

По телефона Пищова признал, че е заставен да пази болничното легло. „ Бях на едно доста крепко празненство с четири манекенки, супер п…ки, и ужасно се забавлявахме. По едно време започнах да се удушавам, сърцето ми излезе от темп и дробовете ми се изпълниха с вода. Взеха ме с кола за спешна помощ и ме закараха в болничното заведение. Сега съм в кардиологията и ме преглеждат. Аз обаче не се предавам. Само да си стъпя на краката, излизам оттука и отново се мятам да купонясвам. Три месеца ще съм на морето. Ще хапвам, ще пия, ще е.а, пък в случай че ми е писано да умра, ще умра като мъж и като герой”, отсече по телефона любимецът на народа, представен от Борба.

Това не е първият здравословен проблем с 63-годишният Пищов. Преди няколко години тежащият над 150 кг плейбой получи инфаркт и лекарите едвам го върнаха от оня свят. След това пък едвам не му отрязаха краката, които започнаха да гангренясват. А най-после за похлупак, до момента в който излиза да посрещне една манекенка, той пада по стълбите на Калояновата цитадела в Арбанаси и чупи няколко прешлена. Налага се месеци наред да пази леглото и да се учи да върви с проходилка като бебе.

За да избави живота си, по съвет на лекарите Митю мина на специфична хранителна диета, с помощта на която смъкна половината си килограми. Миналата година трансформиралият се във френски манекен Пищов призна, че е единствено на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. И макар сериозните здравословни проблеми той нито за минута не се отхвърля от пристрастеността на живота си – младите, слаби и засукани женички „ с огромни гърди и дупе като детско барабанче”.

„ Може да съм болен, но питона ми още го бива и ще не преставам да разпарям дамите с него като риби”, закани се той преди време, след едно от следващите излизания от болничното заведение. За всичко, което му се случва, Митю Пищова твърди, че е Божия воля.

„ Сигурен съм, че Господ ме санкционира, тъй като съм разрушил над 50 фамилии. Бил съм с доста омъжени дами, чийто мъже не могат да ги задоволят в леглото. И аз като ги оправя, те вземат че се влюбят мене и потеглят да се развеждат. Затова в този момент изкупвам греховете си. Ама пък несъмнено още не ми е пристигнало времето да си отида от този свят, тъй като ей на, още съм жив. Аз съм роден на гробищата в Батак до гроба на един поп и съм доста набожен. Това съм го наследил от моята баба”, споделя някогашният пръв другар на Кръстника на българската мафия Иво Карамански.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР