Любимецът на хиляди български жени Стефан Данаилов разкри коя е

...
Любимецът на хиляди български жени Стефан Данаилов разкри коя е
Коментари Харесай

Данаилов: Цвета е остра булка, не знам дали ще успее да въздържа себе си

Любимецът на хиляди български дами Стефан Данаилов разкри коя е желал да застане на председателския пост на Народното събрание на мястото на подалия оставка Димитър Главчев.

Както към този момент е известно мястото бе заето от Цвета Караянчева и на въпрос дали утвърждава избора ѝ зам.-председателят на Българска социалистическа партия разяснява:

" Ами тя е много остра младоженка, само че не знам до каква степен ще успее да въздържа себе си ", разгласи Данаилов пред днешния пленум на Българска социалистическа партия.

Актьорът, който към този момент е сядал на председателското място като най-възрастен народен представител, който би трябвало да открие Народното събрание обаче сподели, че съображенията му към Караянчева не са, тъй като тя е от ГЕРБ, защото неговият любимец е бил друга дама, точно от партията с най-вече народни представители.

" Аз бях за Менда Стоянова. Аз доста я одобрявам тази жена, тя е благородна. Разбрах, че ѝ е предлагано, само че тя се е отказала ", добави Данаилов.

„ Така че то и с какво разполагаш, то не е една пакост ", заключи той.

Стефан Данаилов дефинира като безспорен триумф провокираната оставка на Димитър Главчев, само че добави, че той самичък си го е направил.

" Защо трябваше да го прави това Главчев? Умен човек, а какво направи? Сега не знам дали някой го подтикна да направи тази нелепост, само че това си беше цялостна нелепост. Той го провокира ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР