Любимецът на феновете на Левски Гари Родригес донесе победата на

...
Любимецът на феновете на Левски Гари Родригес донесе победата на
Коментари Харесай

Гари Родригес вкара важен гол за Олимпиакос

Любимецът на почитателите на Левски Гари Родригес донесе успеха на Олимпиакос над Арис с 1:0 в първи 1/4-финал за Купата на Гърция. Старши треньорът на гранда от Пирея Мичел даде късмет на футболисти, които по-малко играят от началото на сезона. Сред тях беше и Родригес, който се разписа в 30-ата минута, а в средата на второто полувреме отстъпи мястото си на Родиней.

За Арис игра някогашният бранител на ЦСКА - София Брадли Мазику. Тимът от Солун позволи второ следващо проваляне с 0:1 от Олимпиакос по-късно в шампионата преди няколко дни.

С не по-малък интерес се чакаше мачът сред ПАОК и Панатинайкос. " Черно-белите " завоюваха с 2:0 на " Тумба " и чакат със успокоение реванша в Атина. Испанецът Брандън Томас вкара първия гол в 52-ата минута, а в 72-ата новото попълнение Тайсон ознеменува дебюта си с попадение, което узакони превъзходството на ПАОК.

АЕК се наложи с 3:0 над водача във второто равнище на гръцкия футбол Пансерайкос и взе солидна преднина преди реванша. Резултата откри Петрос Манталос в 55-ата минута, в 68-ата националът на Тринидад и Тобаго Леви Гарсия вкара втори гол за " жълто-черните ", а точка на разногласието постави Орбелин Пинеда в последните секунди.

Отборът на Иван Горанов - Ламия, завоюва с 2:1 гостуването си на Аполон (Паралимниу), само че българският бранител не игра поради наказване. Попаденията за неговия отбор осъществиха Теофанис Цандарис и Сотирис Цилулис от дузпа, а за домакините прецизен беше Лентис Елези. Реваншът е на 25 януари.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР