Любимецът на българската поп аудитория Владимир Ампов-Графа ще заснеме първия

...
Любимецът на българската поп аудитория Владимир Ампов-Графа ще заснеме първия
Коментари Харесай

Владимир Ампов Графа ще снима филм за живота си

Любимецът на българската поп публика Владимир Ампов-Графа ще снима първия си филм. Изпълнителят ще употребява за ентусиазъм личния си персонален живот, с цел да построи сюжет. По него след това той ще осъществя късометражна игрална продукция, за която се планува разпространяване както на национално, по този начин и на интернационално равнище, написа plovdiv24.bg.

Подробностите към сюжета на кино лентата на Графа към момента се пазят в загадка. Известно е, че за него той работи дружно с "Кино Академия за Таланти “, които ще проведат и кастинга за продукцията. Шанса си да застанат пред камерата един до друг с артиста ще могат да пробват всички запалянковци на възраст сред 4 и 64 години без значение от актьорския им опит до този миг. Те ще би трябвало да преминат през асортимент на два стадия. Първият се организира онлайн, а при втория артистите ще могат да се срещнат онлайн с екипа на продукцията в един от седем града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Враца.

Това не е първият път, в който Графа работи взаимно с продуцентската компания – предходната година музикантът наля основите на саундтрака за пълнометражния филм "Чудовища “, режисиран от Калоян Патерков. С присъединяване в една от основните функции се разписа актрисата Яна Маринова, която сходно на Влади Ампов също ще осъществя късометражен филм, въодушевен от вътрешния ѝ свят. "Вярвам, че ще стане много-много готин опит, в случай че се включат тези хора, които в действителност мечтаят за киното, обичат киното и които са подготвени да опитват със себе си “, изяснява Маринова.

Междувременно в търсене на подобаващ артистичен кадър за новия си план се впуска и Димитър Маринов. Актьорът, който развя трибагреника ни на сцената на Оскарите, разгласи единствено преди дни, че търси актриса за написан и режисиран от него моноспектакъл. Дамите, които желаят да вземат участие в кастинга, би трябвало да бъдат на възраст сред 24 и 28 години, като също би трябвало да умеят да свирят на пиано, да пеят и да танцуват. Самият моноспектакъл, чието име към момента се пази в загадка, се чака да направи премиерата си в сезона лято/есен следващата година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР