Любимецът на България Джино Бианкалана, който спечели за втори път

...
Любимецът на България Джино Бианкалана, който спечели за втори път
Коментари Харесай

Джино мечтае отново да ходи! За победата го поздравили само Люси Иларионов, Гъмов и Цуни

Любимецът на България Джино Бианкалана, който завоюва за повторно формата „ Вип Брадър “, показа, че най-съкровеното му предпочитание е да оздравее и да проходи обикновено, разбра HotArena.

Сега още веднъж стартирам да натискам с рехабилитациите. След тези кошмарни 2 години, които изживях, единственото, което желая, е да съм жив и здрав “, показа пред „ Телеграф “ Бианкалана.

Иска да сътвори и лично семейство: „ Да, извънредно доста желая семейство и дете, само че когато му пристигна времето. Знам, че колкото повече искаш едно нещо, толкоз то бяга от теб, по тази причина съм оставил всичко в ръцете на Господ “, с религия откровеничи спечелилият.

Джино за момента ще остане в България, почнал е бизнес тук и имал други оферти за формати. Чака цялото му семейство да кацне на родна земя за празниците. Бианкалана е безапелационен, че връщането му у нас няма да е вечно, нито пък желае да стане част от ВИП обществото ни.

За тъжната си физиономия, която зачуди всички в Къщата, Джино отсече: „ Аз и вътре го споделих, в случай че те изживеят това, което аз съм изживял, три пъти към този момент да са се самоубили “.

За сполучливия край са го поздравили единствено Люси Иларионов, Гъмов и Цуни . Победителят се зарича да поддържа благотворителни иницативи, а лъжливите вип другарства счита да остави зад тила си и няма да се поддава на операциите на другите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР