Любимецът Горанов е изхвърлен като перце от прозореца. Борисов се

...
Любимецът Горанов е изхвърлен като перце от прозореца. Борисов се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов се спасява, той е главният зависим от Пеевски

Любимецът Горанов е изхвърлен като перце от прозореца. Борисов се пробва да се избавя. Борисов е основния подвластен от Пеевски. Той го държи през прокуратурата. Той е подвластен от Пеевски и службите, които са червиви от фрагменти на Пеевски.
Борисов знае, че си потегля и печели време. Пеевски се е вградил в държавната администрация като дървояд, добави той в " Ччестно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

Един ден, когато хотел Берлин се разпадне, ще излезе голямо количество записи. Но няма да е елементарно да се разгради модела, сподели още той.

В диалога се включи и Иво Мирчев от Добрич: Вариантът е единствено един - оставка, предварителни избори и оставка на Гешев. Няма други разновидности. Ако Гешев и Борисов си вършат илюзии, че с трикове може да печелят време, те не си дават сметка, че слагат ориста на страната на карта, сподели той.

Дълбока промяна на прокуратурата Да се оссвободи настоящия Висш правосъден съвет. Трябва дълбока конституционна промяна. Да има ясна отчетност на прокуратурата пред Народното събрание. Всички престъпни видове в прокуратурата към Пеевски би трябвало да се изчистят с бърза промяна, безапелационен бе Иванов.

Трябва и ясни договаряния сред политически сили за избавителен стопански проект за възобновяване на България. С промяна в правораздаването би трябвало да подсигуряваме, че парите няма да бъдат откраднати и да отидат за рационализация, уточни съпредседателят на Демократична България.

Оставката на Гешев е значима стъпка, само че не задоволителна. Гешевци колкото щеш, Франтишек..За да има махане на модела Гешев, Цацаров, Филчев би трябвало дълбока конституционна промяна и нов парламент..., заключи Иванов.

Борисов повече не може да бъде министър председател. Готови сме да управляваме. Тази страна има потребност от рационализация, от електронно ръководство, тъй като светът се трансформира, съобщи още той.

Никой не може да каже, какъв брой ще са огромни ГЕРБ след смяната. В идващия парламент повече от половината политически обединения да са нови, предвижда още политикът.

Никога не съм се отказвал да виждам Пеевски в очите и да съм му зложелател. Никой не може да чака от мен, да се откажа от промяната в правораздаването, приключи Христо Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР