Любимата звезда на България Wosh MC разкри, че още с

...
Любимата звезда на България Wosh MC разкри, че още с
Коментари Харесай

Уош МС крие гаджето след Брадъра! Ето защо

Любимата звезда на България Wosh MC разкри, че още с излизането си от къщата се е видял с обичаната си Мария, само че не желае повече да разкрива персоналния си живот и избира да скрие гаджето и любовта си, надалеч от медиите и светското пространство.

„ Видяхме се, несъмнено и си поговорихме, само че в действителност спирам да приказвам за персоналния си живот. Не ми се желае да го разясня. Прекалено доста се разду цялата тази обстановка по време на престоя ми в къщата и ми пристигна малко повече това навлизане в персоналния ми живот “, безапелационен е Стефан Иванов пред „ Телеграф “, както е цялото име на рапъра, написа Блиц.



Повдигайки въпроса дали ще има женитба, синът на именития Иван Иванов през смях заява: „ Ако има женитба, ще звънна да ти кажа “.

Именно с Мария, приятелят му Фил и приятелката му Йоко той е прекарал първите часове отвън къщата. „ Истината е, че просто желаех да седнем на едно умерено и безшумно място и по тази причина и пропуснах всевъзможни празненства за финала на риалитито. Имах потребност да си остана с моите си хора и то на мира “, разкрива той.

Бащата на Wosh е доста удовлетворен от представянето на сина си във формата. „ Гордея се с него и се веселя, че сме го възпитали по този начин, че да не обръща внимание на злословия, интриги и завист “, разяснява огромния артист.

След излизането му Wosh се захваща напълно с работа по музиката му.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР