Любимата танцьорка на Слави Трифонов - румънката Даниелла Елла, успя

...
Любимата танцьорка на Слави Трифонов - румънката Даниелла Елла, успя
Коментари Харесай

Румънска танцьорка свали наш ММА боец

Любимата танцьорка на Слави Трифонов - румънката Даниелла Елла, съумя да хване в мрежите си някогашния избраник на Златка Райкова Георги Валентинов.

ММА боецът бе специфичен посетител в най-вървежното заведение и дойде след интернационалното съревнование по муай-тай и кикбокс у нас в петък. Той се настани на най-шумното сепаре до Даниел Илиев, който разгроми Юсуф Сайди в борба за европейската купа в категория до 82 кг.
 Заедно с тях чества и рапърът Алекс Пи. Тримата не отлепиха взор от румънската танцьорка Даниелла Елла, станала известна с това, че през септември съумя да съблече Слави Трифонов в ефир.

Неустоимата прелест хвърляше по едно око на здравите момци, само че най-вече я впечатлиха усмивката и чарът на Валентинов.

" Ще си потегли с него ", сподели на чист български хубавицата, която извърши номер " но стриптийза " на Ким Бейсинджър от кино лентата " Девет седмици и половина " единствено и само за Георги. През цялото време тя не го изпускаше от очи. Накрая на вечерта Елла лепна шумна целувка на Валентинов и даже си потегли с него.
 Свидетели на свалката станаха младите български очаквания в кикбокса - Християн Корунчев и Радослав Костов, които също не пропуснаха да приветстват Даниелла и всяко нейно придвижване.

" След нея Георги ще не помни дефинитивно за Златка. Тя не го заслужава, тъй като е положително момче, а на нея това не й е задоволително ", споделиха приятелите на Веселинов, които са безапелационни, че Райкова надали ще се задържи повече от година с футболиста Благой Георгиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР