Любимата танцьорка на Слави Трифонов румънката Даниелла Елла успя да

...
Любимата танцьорка на Слави Трифонов румънката Даниелла Елла успя да
Коментари Харесай

Бившият на Златка заби румънска танцьорка

Любимата танцьорка на Слави Трифонов румънката Даниелла Елла съумя да хване в мрежите си някогашния избраник на Златка Райкова Георги Валентинов.
ММА боецът бе специфичен посетител в най-вървежното заведение и дойде след интернационалното съревнование по муайтай и кикбокс у нас в петък. Той се настани в най-шумното сепаре до Даниел Илиев, който разгроми Юсуф Сайди в борбата за европейската купа в категория до 82 кг.

Заедно с тях чества и рапърът Алек Пи. Тримата не отлепиха взор от румънката Даниелла Елла, станала известна с това, че през септември съумя да съблече Слави в ефир. Неустоимата прелест хвърляше по едно око на здравите момци, само че най-вече я впечатлиха усмивката и чара на Валентинов.

"Ще си потегли с него “, сподели на чист български хубавицата, която извърши номер „ но стриптийза “ на Ким Бейсинджър от кино лентата „ Девет седмици и половина “, написа „ България Днес “.

През цялото време Елла не го изпускаше от очи. На края на вечерта лепна шумна целувка на Георги и си потегли с него. „ След нея Георги дефинитивно ще не помни за Златка. Тя не го заслужава, тъй като е положително момче, а на нея това не й е задоволително “, споделиха другари на Валентинов, които са безапелационни, че Райкова надали ще изкара повече от половин година с Благой Георгиев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР