Любимата поп фолк фурия Десислава става баба до дни Едва на

...
Любимата поп фолк фурия Десислава става баба до дни
Едва на
Коментари Харесай

45-годишната Десислава тръпне в очакване: До дни става баба!

Любимата поп фолк хала Десислава става баба до дни

Едва на 45, тя ще гушне първо внуче от сина си Майки. Снаха й Анджела е в последната права и в очакване до дни да роди първото си детенце.

След колежката си Глория, която гушна първата си внучка на 47, Десислава я задмина в „ надпреварата “.

Майки реши да сътвори поколение единствено на 20, до момента в който майката на първото му отхвърли е с пет години от горната страна.

Анжела не е креативна персона, известна ВИП-персона или певица. Тя е фризьорка по специалност и със сина на ангелогласната изпълнителка се срещнали в обща компания.

По думите й с Майки първо били другари, последователно се сближили и нещата се случили. Тя обаче не стопира да хвали бъдещия баща какъв брой бил грижлив, деликатен. Той се грижил за нея, както и за бъдещото им бебе да не е лишено от нищо. Майки й помагал доста и в домакинската работа, твърди Анджела.

„ Чувствам Майки доста непосредствен, моята сродна душа е. След като станахме по-близки и си споделяхме доста неща от всекидневието и предишното си, не мога да си показва живота си без него. А и по-късно се случи нашето малко знамение, което е най-голямата ни победа “, не стопира да приказва бъдещата майка.

Тя е спокойна, тъй като детската стая е подготвена и всичките нужни аксесоари, с цел да посрещнат бъдещото бебе. Разбира се, огромен дял в подготовката има младата баба, която се бръкнала надълбоко за бъдещото си внуче.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР