Любимата ни и единствена за сега, съвременна, българска банда, която

...
Любимата ни и единствена за сега, съвременна, българска банда, която
Коментари Харесай

Hayes&Y с голям концерт в София - slava.bg

Любимата ни и единствена за в този момент, модерна, българска тайфа, която твори и живее зад граница - Hayes&Y ни кани на най-големия си до в този момент концерт в София - на 28 декември в столичния клуб “Music Jam”! Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб “Барбоса” и в Пловдив на 30 декември в “Bee Bop Café”. Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от уместно - с цели три концерта на родна земя и измежду най-големите си почитатели и другари.

Последното присъединяване на бандата у нас бе в края на лятото, когато навън в “Маймунарника” се събраха стотици младежи – ценители на музиката на Hayes&Y. Тогава момчетата показаха последното си и напълно ново тогава ЕP "safeplace ". На 28 декември в един от най-новите и добре оборудвани музикални клубове в София - “Music Jam”, Hayes&Y ще показват добре селекциониран, стегнат, напълно авторски сет.

За първи път онлайн пред родна аудитория четворката ще извърши последния си сингъл - “Disaster” наред с най-хубавото, което е основала до в този момент. Песента “Disaster” излезе публично през ноември тази година и несъмнено можем да кажем, че отзивите на почитателите и на рецензията (и у нас и на Острова) са отлични. Видеото към този момент има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в you tube.

”На 28 декември чакаме да се случи най-големият ни концерт до този миг и в действителност доста се вълнуваме” – споделят момчетата от Hayes&Y. “Нямаме самообладание да се срещнем с другари и почитатели в София, Бургас и Пловдив и дружно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни” - не престават още те. На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга сполучлива и забавна бг тайфа - Jin Monic.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР