Любимата ни голфърка Пейдж Спиранак винаги намира начин да попадне

...
Любимата ни голфърка Пейдж Спиранак винаги намира начин да попадне
Коментари Харесай

Коментарите на Пейдж Спиранак относно мъжкото достойнство на Грег Норман

Любимата ни голфърка Пейдж Спиранак постоянно намира метод да попадне във вниманието на хората. Дали с изрязана блуза, или пък с хапливи мнения - постоянно ни изненадва.
 Пейдж Спиранак и по какъв начин една блуза накара голфърката да се усеща неубодно
Блузата, която накара даже Пейдж Спиранак да се усеща неловко

Това не се случва постоянно

Понеже Пейдж е дейна в обществените мрежи, вижда всичко. Забеляза и фотографията на Грег Норман , прочут като акулата, в Instagram.

65-годишната легенда на голфа показа фотография, на която се вижда, че е гол до кръста и показва забележителна физика. На фотографията е с кучето си на плажа и се забавлява по този начин, както могат да го вършат единствено един мъж и кучето му.

Наблюдателни почитатели, измежду които се оказа и Пейдж Спиранак, обаче видяха, че мъжкото достолепие на Грег Норман е сносно обрисувано. И това, несъмнено, провокира много смешки по адрес на голфъра.

Като да вземем за пример, че към този момент е явно, че има и други скрити гении. Коментарът на Спиранак също не пада по-долу откъм комизъм и шеговитост.

В Twitter Пейдж Спиранак написа: " Грег Акулата Норман. По-скоро акула чук ", написа Yahoo Sport Australia. Но се откриха, несъмнено, хора, които я нападнаха за това, че си разрешава да се присмива на Норман, само че в това време се оплаква, че хората разискват тялото ѝ.

I get this comment all the time. I want to set the record straight. I have never and will never complain about that. Just don’t call me a slut or a whore solely based on the tops I like to wear. It’s not that hard to understand.
— Paige Spiranac (@PaigeSpiranac)
Но Пейдж е обичаната ни голфърка неслучайно. Тя написа още веднъж в Twitter, че няма проблем с това хората да приказват за тялото ѝ, само че не приема обстоятелството, че я назовават с обидни думи единствено поради блузи, които обича да носи.
 Пейдж Спиранак, Сан Диего Падрес, по какъв начин голфърката ядоса почитателите на тима и за какво е получила смъртни закани
Какво направи Пейдж Спиранак, с цел да получи смъртни закани

Феновете не простят - даже и на секси жените
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР