Любимата на много "Мис България" Теди Бургазлиева стана майка на

...
Любимата на много "Мис България" Теди Бургазлиева стана майка на
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева стана майка на близнаци

Любимата на доста "Мис България " Теди Бургазлиева стана майка на близнаци. Раждането се е случило преди няколко дни, само че чак в този момент хубавицата показа щастливата вест с почитателите си. Рожбите й са момиче и момче и носят имената Ема и Раян.

Мис България 2002 употребява обществените мрежи, с цел да пусне първа фотография с наследниците си в детска количка, написа "Монитор ". „ Целият ми свят се разтопи от трогване, когато погледнах децата си в очите и ги гушнах. Може ли животът да е по-хубав? Благословени сме и сме признателни за тези две чудеса! “, гласи част от изповедта на чаровната брюнетка в Инстаграм. Баща на бебетата е някогашният авто играч Симеон Иванов. През 2017 година той и Теди си споделиха заветното „ да “ в Съединени американски щати, където е непрекъснатият им адрес.

Теди Бургазлиева все по-влюбена в мъжа си

View this post on Instagram
A post shared by Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) on Sep 22, 2018 at 8:52pm PDT

Сред поздравилите щастливата двойка за децата им са актрисата и модел Диляна Попова и водещата Диана Алексиева. Междувременно Бургазлиева търси българска печатница за автобиографичната си книга „ Невъзможно “. От началото на месеца е налична цифрова версия на четивото по целия свят, само че феновете на авторката у нас търсят хартиено издание.

View this post on Instagram
A post shared by Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) on Jul 17, 2018 at 6:21pm PDT

„ Невъзможно “ разказва както опита, по този начин и грешките на Бургазлиева. Книгата включва истории от времето, когато миската е спала в дребна стаичка без мебели на един матрак на пода, до момента в който работи на три места, досега, в който е съумяла да се осъществя в Съединени американски щати без непозната помощ. „ Тотално друг човек бях, бях доста капризна, чаках, че всичко иска ми се сервира на готово, отваряха ми се доста порти, бях познато име, просто ми беше доста елементарно. Изведнъж пристигнах тук, никой не ме познава, аз не познавам никой, британският ми беше много зле. Това беше учебно заведение, което ме направи мощна. “, описа неотдавна тя. Именно желанието фамилията да се усили с най-малко един член е стимулирало Бургазлиева да напише дебютната си книга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР