Любимата комбинация (особено през това време на годината) не е

...
Любимата комбинация (особено през това време на годината) не е
Коментари Харесай

Виното и шоколадът са полезни за кожата?

Любимата композиция (особено през това време на годината) не е просто вкусна, само че и много потребна – изключително за кожата.

Ако до момента в проектите ви за Свети Валентин не се е включвало похапването на черен шоколад с чаша вино, май е време да включите и тази “задача ”. А за какво не го извършите и преди празника, с цел да изглеждате по-добре на специфичния ден?

Според изследванията общата съставна част в двете изкушения – антиоксидантът ресвератрол, има свойството да усъвършенства здравината на кожата и да я прави очевидно по-нежна и гладка.

 Виното и шоколадът са потребни за кожата?

Съставката може да бъде открита в гроздето, фъстъците, боровинките и даже в шоколада. Днес за нея се приказва основно като съставна част в козметиката или обособена подготвена хранителна добавка, само че съгласно всички експерти е по-полезно да одобряваме ресвератрола в естествените му форми.

Така той най-лесно се усвоява от организма и работи в наша изгода. Ако постоянно включваме в диетата си храни, които съдържат антиоксиданта той има опция да ни защищити от UV-лъчите, да изравни тена, да възстановява свободните радикали и с това да забави процеса на стареенето.

Същевременно някои изследвания демонстрират, че виното и шоколадът имат свойството да успокояват и да понижат рисковете от някои болести и да понижат напрежението – което още веднъж работи в интерес на красивата кожа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР