Любимата доскоро храна на учениците – бързите закуски и най-вече

...
Любимата доскоро храна на учениците – бързите закуски и най-вече
Коментари Харесай

Бургерите удариха 30 лева

Любимата до неотдавна храна на учениците – бързите закуски и най-много бургерите, към този момент не са по джоба на мнозина, откакто стигнаха безумни цени по моловете и огромните вериги. Макар да не са нито изискани ястия в безценен ресторант, нито пък здравословна храна, цените им са безобразно високи.

 

Времената, в които човек можеше да си купи сандвич за 3-4 лева, останаха в историята. Това е и повода, заради която младите към този момент избират парче евтина пица пред самун с салами и сосове за 20-тачка.

 

„ Макдоналдс “ към този момент даже са измежду евтините бургери – чизбургерите не надскачат 4.50 лева в други вериги обаче хлебчетата с добавки удрят твърдо 20-тачка. Така един хляб и няколко транспарантни късчета колбас, топено сирене, краставица и асберг, плюс сосове, сметката твърдо удря 20 лв..

 

Цифрата на „ кралските сандвичи “ е още по-страховита, защото в комплект с картофките ще ви костват „ скромната “ сума от 29 лв.. Търговците се възползват от обстоятелството, че младите обичат сандвичите с добавки и сосове, и безочливо подвигат цените още и още. Всъщност единствената екстра на бургерите са единствено вкусните нежни хлебчета – с пармезан, риган или пък семена и мед и това разсънва апетита за бързата закуска. Иначе вложените в тях артикули не надвишават сумата от 5 лв. и по този начин и не излиза наяве за какво крайната цена на сандвича скача до 20-30 лв..

 

Не прави работа и фактът, че комерсиалните вериги са залепили извинителни бележки на витрините си с пояснения, че клиентите би трябвало да ги извинят за скъпите сандвичи, защото цените са такива поради високите цени на питателните артикули и тока.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: бургери повишени цени молове големи вериги питка колбас храна ресторант
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР