Любимата дизайнерка на звездите – Евгения Борисова, посрещна рождения си

...
Любимата дизайнерка на звездите – Евгения Борисова, посрещна рождения си
Коментари Харесай

Евгения Борисова посрещна рождения си ден във въздуха

Любимата дизайнерка на звездите – Евгения Борисова, посрещна рождения си ден безусловно във въздуха, летейки към Хонг Конг, показа самата тя в страницата си във Facebook.

Постът й в мрежата нямаше привкус на недоволство от събитията, а даже в противен случай – полетът в бизнес класа й се е усладил, поради изисканото меню и отличното обслужване, както и поради мистерията към нетрадиционната за родните ВИП персони дестинация, към която се е запътила – остров Хайнан.

„ Приятели, благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ден!!! Знам, че на стената имам доста поздрави и чудесни пожелания и на някои съумях да отговоря, а на други не. Причината е, че посрещам рождения си ден в самолета на път към Хонг Конг, където ще прекарам идващите няколко дни и ще посетя нещо напълно друго от познатите курорти, ще отлетя за остров Хайнан, с цел да се насладя на друга просвета и опозная нова дестинация.

Да ви кажа почтено - напълно не е неприятно да посрещнеш рождения си ден в аероплан, а дори вълнуващо, а менюто в бизнес класа е не по неприятно от някой изтънчен ресторант откакто доста приветливо ми сервираха шампанско за Welcome и Портвайн и френски сирена за десерт, а капучиното го получих с прелестно благопожелание от екипажа и бонбони Godiva. Опитах да ви поздравя и благодаря за пожеланията с гласово известие, само че от мотора на самолета не се чуваше нищо по тази причина ви адресирам доста целувки и благодарности! “.

Евгения Борисова най-сетне е решила да се отдаде на заслужена отмора след сполучливата работа, която съумя да свърши до този стадий на годината. Едно от най-ярките й достижения през 2019 година бе това, че уши сватбена рокля за знамение и приказ на Цеци Красимирова.

Напомняме, че одеждата, за която се приказва, че коства 50 бона, с която Цеци взе за брачен партньор американския милионер Майкъл Струмейтис, е дело на родната дизайнерка. Пищната рокля с щраусови пера бе шита в продължение на три месеца от Борисова и още 7 шивачки в ателието й в София, а за превозването й до Испания младоженката нае цялостен тир.

Паралелно с креативния развой по основаването на облекла – уникати, Евгения се е захванала и с концепцията да пусне собствен дизайнерски, първокласен парфюм с изтънчен мирис на пазара.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР