Любимата част от футбола безспорно са головете, а нашият екип

...
Любимата част от футбола безспорно са головете, а нашият екип
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Мачовете, в които очакваме много голове днес

Любимата част от футбола несъмнено са головете, а нашият екип от типстъри има 2 страхотни футболни прогнози, които могат да ви оказват помощ в избора на срещи, в които се чакат доста голове. Ето ги и тях;

15:00 Скънторп и Донкастър
Отборите на Скънторп и Донкастър излизат един против различен в мач от 34-ия кръг на британската Лига 1. Донкастър записа безапелационен триумф в първата среща посред им, надделявайки съперника с 3:0 през декември. Именно отборът на гостите пък е в серия от над 2,5 гола в последните си два мача.
Прогноза : Над 2,5 гола на Скънторп – Донкастър (коефициент: 1.78)
16:30 часа: Байерн Мюнхен - Херта Берлин
Баварците още веднъж набират скорост в шампионата на Германия, като към този момент изостават на единствено три точки от водача Борусия. " Червените " показват забележителна форма в предни позиции, само че откъм гърба не престават да изпитват проблеми, заради което постоянно позволяват попадения. Последните шест турнирни дуела на домакините непроменяемо са приключили при над 2,5 гола, а този мач надали ще се разграничава от останалите, имайки поради, че при започване на февруари двата тима приключиха при резултат 2:3 в интерес на Байерн.
Прогноза : над 3,5 гола (1.98)

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР