Любимата актриса на публиката Яна Маринова призова хората да й

...
Любимата актриса на публиката Яна Маринова призова хората да й
Коментари Харесай

Спешно е: Яна Маринова има нужда от помощ незабавно

Любимата актриса на публиката Яна Маринова прикани хората да й оказват помощ с откриването на скъпа за нея движимост. Тя показа, че е не запомнила куфарче, което другояче за някой различен не би представлявало интерес, само че за нея е значимо откриването му. Затова и се обърна към всички посредством обществените мрежи да й оказват помощ да открие индивида, който го е взел.

Хора, давам 1 000 лева обезщетение за изгубена движимост. Много ще ми помогнете, в случай че пре-споделите поста ми. Вчера, към 22ч. на ул. Сан Стефано, покрай пресечката с бул. Янко Сакъзов съм зарязала на улицата малко, кафяво пътно куфарче на колела с персонален багаж. Ако някой го е намерил, движимостите вътре са ми доста значими и са почти на стойност 1 000лв, само че мъчно ще си намеря същите. Ако някой го е намерил и реши да ми го върне против обезщетение ще съм доста, доста признателна и ще запазя цялостна анонимност. Единият вид е да ми пишете на персонално известие тук или да оставите някакъв метод за връзка с Вас на касата на City Mark Art Center – Сити Марк Център за Изкуство (бивше кино Левски на бул. Янко Сакъзов), където през вчерашния ден имахме зрелище и аз ще Ви потърся.

Псп: Зная, че звучи необичайно, само че този път в действителност нуждая се от помощ и взех решение да пожертвам с този пост, тъй като в случай че имам шанс ще си спестя пъклен доста работа, а различен човек няма да изгуби от това, че е имал шанс да си откри забравени неща на улицата.

Много хора откликнаха на молбата й и споделиха поста. С помощта на другари, пък и с премията която разгласи нека открие скоро скъпата за нея движимост.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР