Любим на поколения по цял свят, музикалната легенда и основател

...
Любим на поколения по цял свят, музикалната легенда и основател
Коментари Харесай

„Хей, дядо Готин!” от сър Пол Маккартни – приказка като песен на „Бийтълс”

Любим на генерации по целия свят, музикалната легенда и създател на „ Бийтълс” Пол Маккартни издава първата си книга за деца, „ Хей, дядо Готин!”. Смятан за един от най-красноречивите поети и визионери на нашето време – и въобще – Пол Маккартни употребява възхитителната си фикция, с цел да опише история, изтъкана от магия, възприятие за комизъм и искреност.

Запознайте се с дядо Готин – неотклонен откривател, който умее неподозирани магии. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на странствуване с четиримата си внуци в търсене на нови завършения. Да яздят летящи риби, да бягат от развилнели се бизони и да бъдат преследвани от лавини за децата е просто всекидневие, когато са в компанията на своя дядо.



Накратко казано, книгата е за един воин, наименуван дядо Готин, който въплъщава всички дядовци на всички места по света, споделя Пол Маккартни. Той има четири внуци и ги назовава хлапаци. Те доста го обичат и дружно поемат на какви ли не завършения. А той си пада малко нещо вълшебник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – с цел да могат да им го четат преди лягане.

От момента, в който написа първата си ария на 14 години, Пол Маккартни поема по стъпките на кариера, несравнима със своето разнообразие, креативност и въздействие. През 60-те години Пол трансформира света вечно с „ Бийтълс”. Не стопира до такава степен, а продължава да покорява връх след връх и като соло реализатор, като създател на „ Уингс”, а също и в колаборация с доста международни актьори. До момента Маккартни е притежател на 18 награди „ Грами”, а през 1996 година получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното завещание на Англия.

Магическото премеждие за цялото семейство оживява с фантастичните илюстрации на Катрин Дърст. Богатите илюстрации трансформират „ Хей, дядо Готин!” в идеална приказка за лека нощ за дребни откриватели. И превъзходен източник на хрумвания за неуморни дядовци и баби по света, с цел да споделят приключенията с внуците си, таман в точния момент преди Коледа!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР