Любен Попов спечели втория ITL Challenger, който се проведе през

...
Любен Попов спечели втория ITL Challenger, който се проведе през
Коментари Харесай

Любен Попов спечели втория ITL Challenger

Любен Попов завоюва втория ITL Challenger, който се организира през уикенда в клуб 18.82. На финала той се изправи против Стефан Миланов, треньор при домакините и интернационален арбитър, само че се наложи с 6:4.

Втората уикенд конкуренция на Интерактив тенис събра 72-ма състезатели - освен най-запалените дилетанти, само че и някогашни състезатели и настоящи треньори. През двата дни се изиграха повече от 80 срещи, изпълнени с оспорвани замени на топки и впечатляващи удари. В събота на кортовете излязоха тенисистите от категория 250, а до финала стигнаха Тихомир Желев и пристигналият особено от Пловдив Атанас Гаджев. След десетки завладяващи разигравания и обрати Желев победи с 6:3. N1 в утешителната конкуренция стана треньорът Георги Стоев, който загуби в първи кръг от Нурлан Ракимов.

В неделя в конкуренцията се включиха най-хубавите. След игра на извънредно високо равнище до мача за купата стигнаха Любен и Стефан, като по-добър се оказа Любен.

“Доволен съм и от шампионата, и от представянето си, съобщи първенецът, откакто подвигна купата. – Мачовете бяха физически изтощителни, тъй като времето беше топло и от всички играчи се изискваха много старания в жегата. По пътя към финала имаше сложни моменти, а и самият край беше изключителна борба. Противникът ми беше доста добър и разиграванията не бяха леки. Но във всички мачове превъзмогнах много трудности и като цяло усъвършенствах играта си.”

Следващото предизвикателство пред най-запалените дилетанти от цяла България е RIU Pravets Open. От 26 до 28 юли фамилната тенис и СПА верига Weekend tour събира за следващ път другари от цяла България, с цел да играят тенис и голф, и да починат в невероятната атмосфера на първокласния Риу Правец голф и СПА. В схемата към момента има свободни места, а искащите могат да се запишат и да получат повече информация на уеб страницата на веригата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР