Любен Дилов-син се скара жестоко с дългогодишния си приятел Слави

...
Любен Дилов-син се скара жестоко с дългогодишния си приятел Слави
Коментари Харесай

Слави и Любен Дилов-син се скараха жестоко заради... балерина

Любен Дилов-син се скара грубо с дългогодишния си другар Слави Трифонов. Причината е снахата на Любен - Станислава Лефтерова, която от дълги години в балета на Дългия. Красивата госпожица забременяла от сина на Дилов-Иван. Дълго време пазила новината в загадка поради някогашното си гадже – Георги Милчев Годжи. Когато съобщила на шефа си, че чака дете, и той схванал, че таткото не е сътрудника му, мигновено уволнил Лефтерова.

Последвал гръмък скандал с Любен Дилов-син, който не могъл да повярва какво се случва. Двамата лудо се прекъсвали по телефона, като най-после с тропот затворили. Писателят беше един от най-близките другари на Слави, даже бе създател на книгата за водещия – „ За стърчането “.

Станислава е в предаването от 2003г. Залюби се с Иван Дилов преди две години и съумя да резервира връзката си в загадка. Заради Годжи тя не желала да споделя, че има нова обич, с цел да не го наранява. Двамата живяха дълго време дружно. Случайно или не музикантът преди седмица си счупи крайници и то тъкмо в де3ня, в който някогашната му роди.

В момента Стаси е щастлива с Иван, а двамата създали бебето в чужбина, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР